Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vámpíroknál vannak kaztok/kl...

Szofivamp kérdése:

A vámpíroknál vannak kaztok/klánok?

Figyelt kérdés
Mijenek? és Mi jllemző rájuk? a neten semmit sem találtam
2011. dec. 20. 22:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Na elmondom kisfiam vámpírok nem léteznek én sok helyen jártam már de egyel sem találkoztam.Menjetek az idegosztályra ha ilyeneket hisztek mert akkor nem vagytok beszámíthatók.EZ A VALÓSÁG NEM A PENGE FILMEK VAGY AZ UNDERWORLD VAGY BLOODY MARY.NA CSŐ
2011. dec. 23. 13:38
 22/36 anonim ***** válasza:
Szerintem te menj idegosztályra. Te max kincsem anyádba voltál...
2011. dec. 23. 14:41
 23/36 A kérdező kommentje:
oké köszi jó lenne ha eltudnád küldeni :) köszi a kommenteket az uccsó előttinek meg csak annyit, hogy ha nem érdekel akkor ne itt fejtsd ki a véleményed hogy mijen elmebeteg vagyok mert én is kvára leszarom a tiéd :) erről ennyit...
2011. dec. 23. 17:15
 24/36 anonim ***** válasza:
Te nem mostanában játszottál a vampire the masquerade redemptionnal? iszonyat nagy játék nem még annál is nagyobb. a legjobb játék amit ember valaha is alkotott sőt még annál is jobb. neked melyik klán a kedvencet? nekem a cappadociai.
2011. dec. 23. 21:21
 25/36 A kérdező kommentje:
hát még nem játszottam vele csak láttam már a játékot meg hát végülis ki is próbáltam és most akarom megszerezni...ha kipróbáltam megmondom mejik a kedvenc :D neked mejik?
2011. dec. 23. 22:49
 26/36 A kérdező kommentje:
jah ott van oké :P
2011. dec. 23. 22:49
 27/36 anonim ***** válasza:
cappadocia Serena vámpír csajjal lehet nyomulni. Halál klánja a petrin dombon álló kolostor mélyén élnek és a szerzetesekből táplálkoznak. A második küldetésed, hogy legyőzd őket. Elég nehéz főleg a Mercurio mert ő a halál varázslatok nagy mestere.
2011. dec. 24. 16:47
 28/36 anonim ***** válasza:

Igen vannak klánok fel is sorolnék neked párat.

Brujah

Gangrel

Tremere

Toreador

Malkavita

Nosferatu

Ventrue

ez a 7 klán alkotja a kamarilla szektát.

[link]

ezen az oldalon részletes felvilágosítást kapsz a játékról. Másoknak is ajánlom ezt a játékot ... nagyon frankó!

2011. dec. 25. 22:44
 29/36 anonim ***** válasza:
Nem akartam senkit megbántani a hiedelmeiben.De itt valamelyikőtök az életében látott már vámpírt ha igen küldjön priviben róla egy bizonyítékot például egy videót.
2011. dec. 25. 23:48
 30/36 A kérdező kommentje:
oké köszi ez most jól jön :D én csak arra tok hagyatkozni amit olvastam eredeti forrás azoktól akik láttak vámpírt...innentől kezdve sztem elég hihető sztori :P...
2011. dec. 25. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!