Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most hogy is van ez a vámpírok...

Most hogy is van ez a vámpíroknál?

Figyelt kérdés

Mostanában sokaktól hallom hogy az úgy nevezett Vámpír Naplók(The Vampire Diaries) nevű sorozat annyira jó , épp ezért az egyik nap rászántam magam arra hogy megnézem.Teljes katasztrófa a történet szörnyű és a szereplők sem jobbak ...

Azonban az volt benne hogy a vámpír vérével gyógyítottak meg egy lányt.

Ezek szerint akkor a vámpírok pl. vizelete, spermája, könnycseppe is jó valamire ?

Kedves vámpír rajongok várom a válaszokat : )

2011. júl. 7. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Interjú a vámpírral című filmben ha egy vámpír véréből ittál, Te is vámpír lettél. Az nem ilyen nyálas szerelmes kis mese, mint ezek...
2011. júl. 7. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden vámpíros filmben/sorozatban máshogy van ez. Ott ezt találták ki, ami szerintem tökjó, ötletes volt :)
2011. júl. 7. 12:10
 3/5 Lonelinessandpain ***** válasza:
Te beteg vagy!
2011. júl. 7. 15:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem,nem vagyok náthás :P

Beteg az aki ezt a sz@rt ajánlotta hogy nézzem meg...

(megy persze aki engem szid)

2011. júl. 7. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
vizeletétől szép lesz a bőröd..spermáját nem tanácsolom hogy megidd mert kutya leszel mint Jacob..könnycseppet ha tudsz szerezni szólj(nekem is kéne) örök életet ad...
2011. júl. 10. 00:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!