A world of tanks nevű játékban mik azok a klánok és mire jók? Érdemes csatlakozni?
Pár napja kezdtem el játszani a játékkal és nem igazán világos ez az egész "klán" dolog, pl.: én úgy tudom hogy a gép véletlenszerűen sorsol össze a többi játékossal.
De akkor a klántagok hogy harcolnak eggyütt?
Elösször is ahhoz hogy klántag legyél, kell pár jobb tankm plusz egy kis tapasztalat. Pl.: ha én klánvezető lennék akkor ez nálam minimum tier 5 lenne és minimum 800-1000 csata!
Na szóval ha bekerülsz egy klánba akkor ott vagytok egy páran (pl nálunk 90körül), jó társaság, lehet beszélgetni, együtt szakaszozni (amikor 2 vagy 3 ember együtt játszik), és nem utolsó sorban ott a CW (ClanWar azaz klánháború) ahol a klánok harcolnak egymás ellen területért és a területért aranyat kap az a csapat aki birtokolja. Arany gondolom tudod mire van :)
Röviden ennyit a klánról, jó dolog az amikor van csapatmunka, nem mindig béna ismeretlenekkel kell egy csapatban lenned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!