Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vámpíroknál vannak kaztok/kl...

Szofivamp kérdése:

A vámpíroknál vannak kaztok/klánok?

Figyelt kérdés
Mijenek? és Mi jllemző rájuk? a neten semmit sem találtam
2011. dec. 20. 22:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
A vámpíroknál már megvalósult a kommunizmus, semmilyen osztályellentét nincs köztük.
2011. dec. 21. 08:43
 12/36 anonim ***** válasza:
Vampire the Masquerade ezt olvasd el.
2011. dec. 21. 08:51
 13/36 anonim ***** válasza:

a legtöbb (mai) vámpírtörténetben vannak klánok, hisz szükség van valamilyen egymás közötti viszály forrásra, vagy színesebb egyéniségekké akarják tenni őket, ami az eredetükből ered. ezek a klánok felépítése és nézetei történetenként változnak. bár, általában mindig van valami utalás a Nosferatu-ra:D

- Legacy of Kain

- Penge

- Fright Night

- Vampire játék sorozat (legutolsó része a Masquarade)

- Being Human

- Underworld

- Alkonyat (de ez egy szar, és nem is nevezném őket vámpíroknak)

2011. dec. 21. 09:02
 14/36 anonim ***** válasza:

Az 1991-es batman képregényben pontosan le vannak írva tudományos alapokon.

[link]

2011. dec. 21. 09:33
 15/36 anonim ***** válasza:
Ez a történet írójától függ.. de általában vannak kasztok is és klánok is, csak van ahol jelentősebb van, ahol kevésbé.. pl klán van a Twillightban is (hiszen a Cullenék is annak szmáítanak, meg a Volturi is) de van ahol kasztok is vannak (pl a Vampire Knight anime, ahol vannak a tiszta vérű vámpírok, az átlagos vámpírok, az emberből lett vámpírok és az olyan emberből lett vámpírok E kategória, akik már csak ösztön lények, mint az állatok. szóval a különböző vámpír sztoriknak meg van a különböző formája
2011. dec. 21. 10:27
 16/36 anonim ***** válasza:
Nincsenek vámpírok.. Így kasztok sem...
2011. dec. 21. 15:59
 17/36 A kérdező kommentje:

-bocsesz kasztnk akartam írni

-ezt a rendszeres kérdést nem értem

-ez a Vampire the Masquerade gondolom köns és köszi a tippet majd beszerzem

-az alkonyatot én sem nevezném kifejezetten vámpírtörénetnek bár olvbastam az összes részét :P

- igen én is láttam a valemont c. sorozatot és a vampire knight anime-t is de azért kösazi..ha tudtok egyéb jó filmeket akkor mondhattok :)

és köszi a váaszotokat :)

2011. dec. 21. 17:31
 18/36 A kérdező kommentje:
és bocsesz nemtok írni :P nézzétek el
2011. dec. 21. 17:32
 19/36 anonim ***** válasza:
ha akarod átküldöm email-be
2011. dec. 21. 17:34
 20/36 anonim ***** válasza:

Most ez irodalmi kérdés, vagy valódi vámpírokra vonatkozik?

Irodalomban mindig van egy szervezet amihez tartoznak. Legalábbis én így láttam.

Valóságban... hát elképzelhető, de már régóta betiltották a máglyán való égetést. Vagy humánerőforrás hiányában, vagy más okból. Gondolom már nincsenek olyan lények, akik mások energiáiból akarják életüket meghosszabbítani.

2011. dec. 23. 01:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!