A vámpíroknál vannak kaztok/klánok?
a legtöbb (mai) vámpírtörténetben vannak klánok, hisz szükség van valamilyen egymás közötti viszály forrásra, vagy színesebb egyéniségekké akarják tenni őket, ami az eredetükből ered. ezek a klánok felépítése és nézetei történetenként változnak. bár, általában mindig van valami utalás a Nosferatu-ra:D
- Legacy of Kain
- Penge
- Fright Night
- Vampire játék sorozat (legutolsó része a Masquarade)
- Being Human
- Underworld
- Alkonyat (de ez egy szar, és nem is nevezném őket vámpíroknak)
Az 1991-es batman képregényben pontosan le vannak írva tudományos alapokon.
-bocsesz kasztnk akartam írni
-ezt a rendszeres kérdést nem értem
-ez a Vampire the Masquerade gondolom köns és köszi a tippet majd beszerzem
-az alkonyatot én sem nevezném kifejezetten vámpírtörénetnek bár olvbastam az összes részét :P
- igen én is láttam a valemont c. sorozatot és a vampire knight anime-t is de azért kösazi..ha tudtok egyéb jó filmeket akkor mondhattok :)
és köszi a váaszotokat :)
Most ez irodalmi kérdés, vagy valódi vámpírokra vonatkozik?
Irodalomban mindig van egy szervezet amihez tartoznak. Legalábbis én így láttam.
Valóságban... hát elképzelhető, de már régóta betiltották a máglyán való égetést. Vagy humánerőforrás hiányában, vagy más okból. Gondolom már nincsenek olyan lények, akik mások energiáiból akarják életüket meghosszabbítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!