Hiszitek, hogy mindenkinek van őrangyala?
Hát azt nem tudom hogy van-e, de ha igen, akkor Profi és nagyon szeretem. Volt egyszer, hogy majdnem meghaltam: picit gyorsan mentem, jött egy kanyar, amiben ráadásul kereszteződés is van és ott állt az autó, mert jött vele szembe valami. Pont mikor odaértem, már satufékkel éppen 50-ig tudtam csak lelassítani, pont bekanyarodott előttem. Na azóta vezetek nagyon nagyon lassan és óvatosan.
Egyébként meg úgy általában is szerencsés vagyok mindenben. Még komolyabb bajom nem volt, és nem raboltak ki, nem öltek meg, nem vertek agyon :D
Az őrangyalodat akkor érezheted, ha történik veled valami baj és egy bizonyos belső hang vagy egy hirtelen jött érzés elkap ami figyelmeztet.
Anyukámnak pl meghalt a nagymamája. Egyszer hazafele jött kocsival, és elbambult a volánnál. A kereszteződéshez érve még mindig nyomta a gázt, és valaki megrúgta hátulról az ülését amitől befékezett. Akkor kapott észbe és vette észre h 2 kamion és elment előtte. Csak ő ült a kocsiban és érezte a nagymamájának az illatát.
Ezt ő mesélte úgy, hogy nem igazán hisz ezekben a dolgokban, de biztos volt benne hogy akkor a nagymamája mentette meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!