Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek az ilyesmiben?...

Ti hisztek az ilyesmiben? Szerintetek élnek a Földön olyan furcsa lények, amelyeket még nem ismerünk?

Figyelt kérdés

Nézzétek:

[link]

különösen a 3,6,10 durva szerintem

2011. dec. 13. 09:13
1 2 3
 21/22 Ikonitas válasza:

A világunk még tele van olyan dolgokkal amiről nem is tudunk.

Miért is ne hiszen régebben egy csomó állatfajra azt mondták hogy kihal de mégis vannak élő példányok.

Viszont az amerikaiak folyamatos fejlesztései miatt globális evolúció kezdődött el.

Egykoron azt mondták hogy evolúcióhoz idő kell és most egy laborban pár perc alatt lejátszható.

Ha nem vigyázunk a végén még olyan élőlények is létrejöhetnek amelyek kiírtanak minket.

Az első kép igazából inteligens lény.

Erről itt nem írok többet.

§¤§

2011. dec. 26. 20:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Érdekesek ezek a képek.De vannak lények amik a sugárzás miatt lettek ilyenek ahogy vannak emberek is akiknél mutáció lép fel a rengeteg radioaktív sugárzás miatt.

Ezek a mutációk a Csernobili balesetnél sokkal kisebb mértékben fordultak elő,mint azt a 3-szoros fejméretű gyermekekről készült kamu képek mutatják,ha erro gondoltál.Néhányszor persze előfordult,hogy fogyatékosság lépett fel, de itt is a nyúlszáj volt sokszor,és akkor,amikor az alany radioaktív élelmiszert fogyasztott-főleg a terhesség során.Ne haragudj,itt tényleg nem okoskodni akartam, csak már kérdezték tőlem a barátaim,hogy tényleg ilyen mutációk voltak-e,és már jó régóta nem találkoztam velük.

Ezek közül a lények közül egyik sem létezik.Főleg az 1. nem.Viszont annyiban igaz,hogy a Földnek rengeteg fel nem fedezett faja van még.

2012. ápr. 4. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!