Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek az ilyesmiben?...

Ti hisztek az ilyesmiben? Szerintetek élnek a Földön olyan furcsa lények, amelyeket még nem ismerünk?

Figyelt kérdés

Nézzétek:

[link]

különösen a 3,6,10 durva szerintem

2011. dec. 13. 09:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Élnek. Engem pl. biztosan nem ismertek elég alaposan ahhoz, hogy kijelentsétek, hogy ismertek. :)

Viccet félre téve: óceánokból, esőerdők mélyéről néhány hetente előkerülnek új fajok. (De lehet, hogy gyakrabban.)

2011. dec. 13. 13:23
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
Már csak azért is kamu mert akkora desznyó enyhén több lenne mint 500 :D
2011. dec. 13. 14:43
 13/22 anonim ***** válasza:

Az a kép az óriás disznóról kamu, de állítólag tényleg létezett egy jó nagyra megnött malac. Régebben volt nat. geo-n, és bebizonyították, hogy nem fake.

Elvileg ez az igazi: [link]

2011. dec. 13. 15:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó hát igen.Szerintem ezek mind kamu állatok,ahogy alattuk a szöveg is ezt bizonyítja.Ekkora disznó meg nem tudom ,hogy lehet:).Kb. sehogy.
2011. dec. 13. 15:29
 15/22 A kérdező kommentje:
A 3,6,10 pont azért érdekes,mert nem bizonyították be egyértelműen,hogy valami teljesen normális állat/annak mutációjának holtteste,vagy photoshop.
2011. dec. 14. 09:40
 16/22 anonim ***** válasza:
először azt kellene bebizonyítani, hogy létezik
2011. dec. 14. 09:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Mindigis volt,van és lesz olyan,aki próbálja "hülyíteni" a népet! Nyilván vannak még fel nem fedezett fajok,de,hogy mindent az Ufokra fogjunk,az már nekem is sok volt.
2011. dec. 14. 10:23
 18/22 anonim válasza:
Természetesen léteznek! Többmillió olyan faj él a Földön, velünk együtt, akiknek nem tudunk a létezéséről! Miért gondolják az emberek, hogy ők a világ közepe és mindent tudnak? Csak mert valamit nem látunk, attól még létezhet, sőőőt!
2011. dec. 14. 15:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha elütök egy chupacabrát, melyik vadásztársaságnál lehet reklamálni?
2011. dec. 14. 22:56
 20/22 anonim válasza:

Üdv!

Szerintem biztosan léteznek olyan lények amiket még nem láttunk. Mindazon által ezek tényleg kamu képek. Ott van például a 6. amit írtál. Az konkrétan egy kis alien az Alien című filmből, csak egy kicsit soványka. De az első kép az fixre tudom neked mondani, hogy nem igazi.

2011. dec. 17. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!