Ti hisztek az ilyesmiben? Szerintetek élnek a Földön olyan furcsa lények, amelyeket még nem ismerünk?
2011. dec. 13. 09:13
11/22 anonim válasza:
Élnek. Engem pl. biztosan nem ismertek elég alaposan ahhoz, hogy kijelentsétek, hogy ismertek. :)
Viccet félre téve: óceánokból, esőerdők mélyéről néhány hetente előkerülnek új fajok. (De lehet, hogy gyakrabban.)
12/22 anonim válasza:
Már csak azért is kamu mert akkora desznyó enyhén több lenne mint 500 :D
13/22 anonim válasza:
Az a kép az óriás disznóról kamu, de állítólag tényleg létezett egy jó nagyra megnött malac. Régebben volt nat. geo-n, és bebizonyították, hogy nem fake.
Elvileg ez az igazi: [link]
14/22 anonim válasza:
Jó hát igen.Szerintem ezek mind kamu állatok,ahogy alattuk a szöveg is ezt bizonyítja.Ekkora disznó meg nem tudom ,hogy lehet:).Kb. sehogy.
15/22 A kérdező kommentje:
A 3,6,10 pont azért érdekes,mert nem bizonyították be egyértelműen,hogy valami teljesen normális állat/annak mutációjának holtteste,vagy photoshop.
2011. dec. 14. 09:40
16/22 anonim válasza:
először azt kellene bebizonyítani, hogy létezik
17/22 anonim válasza:
Mindigis volt,van és lesz olyan,aki próbálja "hülyíteni" a népet! Nyilván vannak még fel nem fedezett fajok,de,hogy mindent az Ufokra fogjunk,az már nekem is sok volt.
18/22 anonim válasza:
Természetesen léteznek! Többmillió olyan faj él a Földön, velünk együtt, akiknek nem tudunk a létezéséről! Miért gondolják az emberek, hogy ők a világ közepe és mindent tudnak? Csak mert valamit nem látunk, attól még létezhet, sőőőt!
19/22 anonim válasza:
Ha elütök egy chupacabrát, melyik vadásztársaságnál lehet reklamálni?
20/22 anonim válasza:
Üdv!
Szerintem biztosan léteznek olyan lények amiket még nem láttunk. Mindazon által ezek tényleg kamu képek. Ott van például a 6. amit írtál. Az konkrétan egy kis alien az Alien című filmből, csak egy kicsit soványka. De az első kép az fixre tudom neked mondani, hogy nem igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!