Mi lehetek? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Mostanában rengeteg furcsa dolog történik velem,kiszűrők hangokat nagy tömegben,erősebb és ügyesebb vagyok, magasabb a fájdalomküszöböm,és az állóképességem is.Gyakran a szaglásom is jobb és elönt az indulat és ilyenkor ölni tudnék, nagyon furcsa érzés, ezek a fenti tulajdonságok együtt még nem érvényesültek.Különböző időpontokban érzékeltem ezeket ideiglenesen ( nem adrenaiin volt, mivel több, mint fél óráig éreztem ezeket.)Egyesek szerint ez még folytatódni fog.Kiskorom ót aimádom a kutyákat és mostanában megváltozott a viselkedésük, mikor az eggyik környékbéli kutyának a szemébe néztem a mai nap, aki eddig szét akart engem tépni és ugatott, mint egy hülye korcs, amikor a szemébe néztem mélyen, akkor megsem mert szólalni és csak nézett engem.És a két szemem két külső oldalán megjelent fekete körvonal ( nem karikás a szemem...) Rajta a szememen a szivárvány hártya mellett.Mi történik velem???:S Kamaszkort és hormonváltozást és egyéb dolgokat kérem, hogy mellőzétek, mert biztos, hogy nem attól van ez.Csak az írjon, aki tudna segíteni nekem.Szkeptikusok ne írjanak légyszíves!A KÉRDÉS NEM KITALÁCIÓ! UI:Nem iszok, nem dohányzom és nem drogozok...2011. dec. 12. 19:14
31/32 SenkixXx válasza:
Bocs,de ez olyan vicces. Nekem is volt ilyen haverom aki hasonlókat képzelt,és semmi....Élénk a fantáziád,de ez egy bizonyos korig nem is baj. Na jó...ha mégis én tévedek,akkor te legyél egy jó farkasember aki a gyengéket segíti,átkíséri az idős néniket a zebrán,meg minden ilyen és akkor semmi gond. ;D
32/32 anonim válasza:
Pár év múlva a kérdező is be fogja látni, hogy ez butaság, és csak nevet rajta. Ez így megy, gyerekkorban mindenki elképzel dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!