Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehetek? (bővebben lent. )

Mi lehetek? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Mostanában rengeteg furcsa dolog történik velem,kiszűrők hangokat nagy tömegben,erősebb és ügyesebb vagyok, magasabb a fájdalomküszöböm,és az állóképességem is.Gyakran a szaglásom is jobb és elönt az indulat és ilyenkor ölni tudnék, nagyon furcsa érzés, ezek a fenti tulajdonságok együtt még nem érvényesültek.Különböző időpontokban érzékeltem ezeket ideiglenesen ( nem adrenaiin volt, mivel több, mint fél óráig éreztem ezeket.)Egyesek szerint ez még folytatódni fog.Kiskorom ót aimádom a kutyákat és mostanában megváltozott a viselkedésük, mikor az eggyik környékbéli kutyának a szemébe néztem a mai nap, aki eddig szét akart engem tépni és ugatott, mint egy hülye korcs, amikor a szemébe néztem mélyen, akkor megsem mert szólalni és csak nézett engem.És a két szemem két külső oldalán megjelent fekete körvonal ( nem karikás a szemem...) Rajta a szememen a szivárvány hártya mellett.Mi történik velem???:S Kamaszkort és hormonváltozást és egyéb dolgokat kérem, hogy mellőzétek, mert biztos, hogy nem attól van ez.Csak az írjon, aki tudna segíteni nekem.Szkeptikusok ne írjanak légyszíves!A KÉRDÉS NEM KITALÁCIÓ! UI:Nem iszok, nem dohányzom és nem drogozok...
2011. dec. 12. 19:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
71%

"vagy kötél, és megoldod magad"

az öngyilkosságra buzdítás nem túl szép tőled, ha nem tudsz rendesen válaszolni neki akkor ne írj

kérdező

attól, hogy farkasemberré válsz nem kell ész nélkül gyilkolásznod

2011. dec. 12. 21:09
 12/32 anonim ***** válasza:
90%

farkasemberré válik?

látom van itt több beteg is.

2011. dec. 12. 22:30
 13/32 anonim ***** válasza:
11%
túlságosan szűk látókörű vagy, ha nem hiszel benne nem kell olvasni és válaszolni
2011. dec. 12. 23:09
 14/32 A kérdező kommentje:
Az lehetséges, hogy az őseim között volt farkasember?
2011. dec. 13. 07:12
 15/32 A kérdező kommentje:
UI:69%-os és a többi szkeptikustól nem várok több commentet...
2011. dec. 13. 07:12
 16/32 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű, hogy a felmenőid között volt farkasember. Kérdezősködj körül a családban.
2011. dec. 13. 15:36
 17/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudnak szüleim semmit az őseimről :S Legalábbis ezt mondják, hogy nem tudnak semmit...Lehet, hogy hazudnak, de lehet, hogy tényleg halvány lila fingjuk sincsen :(.
2011. dec. 13. 16:34
 18/32 anonim ***** válasza:
82%

na. akkor farkasember vafy!

megfelel?

jobban érzed magad ha ezt hazudjuk?

akkor sok boldogságot farkasember. majd ha elmulsz 10 éves akkor kivered a fejedből..

2011. dec. 13. 16:39
 19/32 anonim ***** válasza:
82%
te vonyítottál az éjjel? farkasember..hehe
2011. dec. 13. 16:57
 20/32 anonim válasza:
"c" tipusu állampolgár
2011. dec. 13. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!