Kinyírtam egy reptoidot. Tagja lehetek az Ellenállásnak?
Pár napja a falunk közelében ólálkodott néhány fura alak...Az egyik éjjel azonban bekopogott hozzánk az egyik...Zöld volt és nyújtogatta a nyelvét...O_o Úgy megijedtem, hogy a fejére csaptam az ajtót. És meghalt. Kérdésem lenne, hogy mit csináljak vele? Egyenlőre a tüzelőfa alá rejtettem el. Azt nem tudom, hogy a társai megtalálták-e...Remélem, hogy nem...
Esetleg lehetnék az Ellenállás tagja? Ha már egyszer így besegítettem?
Egy reptoidtól? Na ne viccelj!
Lehet, hogy beteg volt vagy döglötten találtad.
Tudod hány kamu ember jön ilyennel.
Majd akkor fog romokban heverni ha eljönnek a Reptoidok. Hol látsz te romokat ember ? Normális vagy te ? Nem igen!
Minden életképes katonára szüksége van az ellenállásnak és most kell belépni, mert az első rohan után már csak gyalogos lehetsz.
Itt a kép. Még tesóm készítette reggel. Én ugyan nem megyek ki ahhoz a döghöz még egyszer.
Szegény szomszéd bácsi is úgy megijedt...Azt kiabálta, hogy krokodil van a kertben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!