Kinyírtam egy reptoidot. Tagja lehetek az Ellenállásnak?
Pár napja a falunk közelében ólálkodott néhány fura alak...Az egyik éjjel azonban bekopogott hozzánk az egyik...Zöld volt és nyújtogatta a nyelvét...O_o Úgy megijedtem, hogy a fejére csaptam az ajtót. És meghalt. Kérdésem lenne, hogy mit csináljak vele? Egyenlőre a tüzelőfa alá rejtettem el. Azt nem tudom, hogy a társai megtalálták-e...Remélem, hogy nem...
Esetleg lehetnék az Ellenállás tagja? Ha már egyszer így besegítettem?
Kedves 22.06!
Menjél már el innen...O_o
Attól még, hogy rossz a kép minősége, még nem biztos, hogy meg van "photoshopolva"...Telefonról lett leszedve a kép, ráadásul elég messziről is lett fényképezve. Próbáltam nagyítani, de attól csak még rosszabb lett. Tehát stfu!
Óóó te photoshop mester... :D
És ezek után elvárjátok hogy higgyenek a reptoidokban? Ezért van olyan sok szkeptikus, mert látják hogy csak trollkodtok és poénkodtok.
Egyébként ha gondolod küldhetek egy kérdőívet amit ki kell töltened és a sorozóbiztosok majd eldöntik hogy tagja lehetsz-e az ellenállásnak.
Most elkezdem a reptoidellenes akciómat.
Minden reptoidos kérdezőt visszatérítem az intelligencia útjához és a reptoidhívő válaszolóknak pedig piros kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!