Hol lehet beszerezni egy reptoidot?
Figyelt kérdés
Mindig is vonzottak az egzotikus állatok. Régebben volt is egy kaméleonom és egy szakálas agámám, de sajnos el kellet adnom őket.:( Most végre lehetőségem nyílt, hogy újra tarthassak egy kisállatot és én egy reptoidra gondoltam. Végig jártam a városban az összes kisállat kereskedést, de sehol nem tartanak.:( Neten is keresgéltem hátha találok egy tenyésztőt, de semmi.:(
Arra gondoltam, hogy itt hátha találok valakit, aki ezzel foglalatoskodik. Vagy esetleg nektek nincs egy fölösleges reptoidotok, amit eladnátok?
Vagy ez már eleve halott ügy? Várjak a reptoid invázióig, hogy befoghassak egyet?
És te Szenthelyi Árpád, nem árulod őket, avagy nincs egy ismerősőd aki igen?
2011. máj. 11. 22:22
1/17 anonim válasza:
loooool!!!! :))
nagyon jó! :P ha szereztél, küldj fotót!
2/17 anonim válasza:
Vicces kedvedben vagy látom :) :D
4/17 anonim válasza:
Megrendeled és az Intergalaktikus Posta kiszállítja.
5/17 anonim válasza:
Tényleg nagyon poénos, de attól tartok nem leszel ilyen vicces kedvedben amikor elkezdődik...
6/17 anonim válasza:
Valóban vannak Reptodek láttam a youtubeon.
9/17 Neménvagyokaz válasza:
Csak az a poén hogy már kb fél éve nyomják a showdert a reptoid invázióról és sehol semmi. Am nézd meg e-bay.hu-n.
10/17 anonim válasza:
Van reptoid bolt. A Westend-ben. Kb egy hete nyílt. A kisállat kereskedés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!