Hol lehet beszerezni egy reptoidot?
Mindig is vonzottak az egzotikus állatok. Régebben volt is egy kaméleonom és egy szakálas agámám, de sajnos el kellet adnom őket.:( Most végre lehetőségem nyílt, hogy újra tarthassak egy kisállatot és én egy reptoidra gondoltam. Végig jártam a városban az összes kisállat kereskedést, de sehol nem tartanak.:( Neten is keresgéltem hátha találok egy tenyésztőt, de semmi.:(
Arra gondoltam, hogy itt hátha találok valakit, aki ezzel foglalatoskodik. Vagy esetleg nektek nincs egy fölösleges reptoidotok, amit eladnátok?
Vagy ez már eleve halott ügy? Várjak a reptoid invázióig, hogy befoghassak egyet?
És te Szenthelyi Árpád, nem árulod őket, avagy nincs egy ismerősőd aki igen?
Itt láttam egész jó online reptoidállományt (a mai szlengben csak tojgli, nem reptoid)
www.reptoidarzenál.hu
Széchenyi István Galaktikus Kisállat- és Reptoidkereskedés
Reptoid kínálatunk:
reproid 1 éves kor alatt (50 ezer + ajándék 1 km2-es ketrec)
reptoid 1-18 éves korig (100 ezer)
reptoid 18< (120 ezer)
Amennyiben az "utánvétel" pontot választja a beszerzés módjának, akkor további 300 milliárd amerikai dollárt számolunk el a külső galaktikus futárszolgálat részére. Az érkezés várható ideje 20-50 év a megrendelés jóváhagyásától számítva.
Amennyiben ön 24 órán belül szeretné kézhez kapni reptoidját, akkor további 100 millió dollár fejében igénybe veheti a BKV Térhajtómű szolgáltatását is. Kérem, legyen kilövőállomás közelben, hogy a csomagot fogadni tudja.
Az általános "Jóváhagyom, hogy palimadárnak nézzenek" nyilatkoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!