Mi lehetek? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Mostanában rengeteg furcsa dolog történik velem,kiszűrők hangokat nagy tömegben,erősebb és ügyesebb vagyok, magasabb a fájdalomküszöböm,és az állóképességem is.Gyakran a szaglásom is jobb és elönt az indulat és ilyenkor ölni tudnék, nagyon furcsa érzés, ezek a fenti tulajdonságok együtt még nem érvényesültek.Különböző időpontokban érzékeltem ezeket ideiglenesen ( nem adrenaiin volt, mivel több, mint fél óráig éreztem ezeket.)Egyesek szerint ez még folytatódni fog.Kiskorom ót aimádom a kutyákat és mostanában megváltozott a viselkedésük, mikor az eggyik környékbéli kutyának a szemébe néztem a mai nap, aki eddig szét akart engem tépni és ugatott, mint egy hülye korcs, amikor a szemébe néztem mélyen, akkor megsem mert szólalni és csak nézett engem.És a két szemem két külső oldalán megjelent fekete körvonal ( nem karikás a szemem...) Rajta a szememen a szivárvány hártya mellett.Mi történik velem???:S Kamaszkort és hormonváltozást és egyéb dolgokat kérem, hogy mellőzétek, mert biztos, hogy nem attól van ez.Csak az írjon, aki tudna segíteni nekem.Szkeptikusok ne írjanak légyszíves!A KÉRDÉS NEM KITALÁCIÓ! UI:Nem iszok, nem dohányzom és nem drogozok...2011. dec. 12. 19:14
21/32 anonim 

válasza:

milyen az a c tipusú állampolgár?
22/32 anonim 

válasza:

Kérdező: vigyázz, mert a végén még te is elhiszed magad, hogy farkasember vagy.
Olyan ember vagy, mint bárki más. És ez nem baj, ez a normális. Amiket leírtál a kérdésedben, azok mind normális emberi tulajdonságok.
23/32 Kutató válasza:
Szerintem se vagy farkasember,bocs de ha letezne egyaltalan ilyen,biztos nem irogatna az a szemely ide erre az odlalra stb...nem cafolni szeretnem az efele dolgokat,en is hiszek bennuk,de ezek nem jatekok meg nem egyiknaprol a masikra szuletik meg a dolog.
24/32 anonim 

válasza:

"UI:69%-os és a többi szkeptikustól nem várok több commentet..."
De legalább azt mondd el, hogy honnan a rákból tudod, hogy karikás lett a szemed...
25/32 anonim 

válasza:

Szerintem nem farkas vagy vérfarkas vagy hanem hülye! kiscsaj ébredj fel, túl sok Twilight-t néztél!
26/32 anonim 

válasza:

A "c" típusú állampolgár cigányt jelent. Nemrég valami kamuhír terjedt, hogy be akarják tiltatni a cigány szó használatát, és mostantól helyette "c" típusú állampolgárt vagy "hiperpigmentáltat" kell mondani. Nem valami nagy poén, de úgy tűnik néhányakban megmaradt.
27/32 anonim 

válasza:

NEM léteznek vérfarkasok! Azt akarod csak hogy menőbbnek tűnj! kimásolsz egy szöveget és kétségbeesetten kérdrzrd: "VAJON KI LEHETEK?" hát a válaszom egy nagy bunkó csitri!
28/32 A kérdező kommentje:
Annyira bírom a sok ilyen ( elnézést a kifejezésért... ).P@rasztokat, akiknek hiába lehet magyarázni valamiről, hogy megtörtént, csak akkor hisznek, hogyha látnak valamit...Tudod mit???Hogyha lesz bizonyítékom ezzel a témával kapcsolatosan, akkor majd megmutatom neked és jól a pofádba röhögök, kis r.banc :).
2011. dec. 19. 19:28
29/32 anonim 

válasza:

Kérdező: amiket leírtál a kérdésben, mind-mind teljesen emberi dolgok, nincs bennük semmi természetfeletti. Úgyhogy nyugodj meg. Nem érdemes hülyeségekről álmodozni. Te egy normális ember vagy, ahogy mi itt mindannyian. Örülj neki :)
30/32 anonim 

válasza:

nem arról van szó hogy elhiszem e hogy megtörtént, hanem arról hogy ezek normális dolgot TE meg túlreagálod. ha ilyen vagy maradj a minimax-nál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!