Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Kezdek egyre...

Mi lehet ez? Kezdek egyre jobban félni. :S

Figyelt kérdés
Minden éjszaka arra ébredek hogy hogy valaki az előszobában járkál, majd bemegy a fürdőbe és a csapot megnyitja, majd elzárja. Ezután szoktam inkább megijedni 1-2 perccel később a mellettem lévő függöny magától felemelkedik és 90 fokos szögbe áll fél percig mintha valaki nyújtaná. (semmi szellő nem érhette ablakok csukva és huzat sincs és nagyon lassan emelkedik). Értelmes válaszokat kérek, lehetőleg olyantól akinek volt már valamilyen élménye szellemmel, vagy ért az egész dologhoz valamit.
2011. dec. 7. 23:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Úgyanez volt nekem is de csak a fürdószobai csap a függönyös nem.Lefeküdtem ebéd után a gyerekekkel aludni.De nem tudtam elaludni hanem néztem a tv-t.Utána kikapcsoltam és csak úgy gondolkodtam csukott szemmel mikor kinyílt a fürdőszoba ajtó és valaki megnyította csapot utána el és ezt 3-szor egymás után.Hallgatóztam megsem mertem mozdulni,zakatolt az agyam hogy be nem tud senki jönni mert belülről van kulcsra zárva az ajtó meg ilyenek utána csak erőt vettem magamon és kiszaladtam az udvarra .Amúgy ez nappal történt és tudom hogy nem aludtam egy percet sem mert a gyerekeket 1-kor raktam le ők már kb 10 perc múlva aludtak én kb.negyedóráig néztem a tv-t és mikor kimentem az udvarra az óra fél 2-t mutatott szóval nem aludtam el egy percre sem.Azóta ez nem ismétlődött meg csak az hogy a kislányom aki most 17 hónapos minden éjfél körül felsír és nem lehet lenyugtatni mert mindig az ajtó felé mutogat és úgy zokog.
2011. dec. 8. 09:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Jaj kedves Kérdező.Hát képzeld,múltkor 2 egymás utáni éjjel dolgoztam és mikor reggel hazaértem anyu mesélte,hogy mindkét éjjel apu "mászkálást hallott a házunk 3 szobájában.Mintha valaki körbejárta volna a házat.De túlságosan félt ahhoz,hogy meg merje nézni mi van.És valaki bekopogott a szobám ajtaján is az udvar felől,ahová ugye senki nem férhet...Szóval érdekes dolgok ezek!
2011. dec. 8. 09:44
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, és akkor nem bántanak ;) Én gyerekkoromtól kezdve látok, érzek, hallok mindenfélét. De most már nem törődök igazán velük.
2011. dec. 8. 09:49
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, hogy mi lehet ez.

Szellem-e, vagy más, de tudom, hogy vannak ilyen dolgok.

Én soha nem hittem el semmi ilyesmit, csak kinevettem az összes ilyen szellemmel kapcsolatos storyt.

Aztán elköltöztünk egy albérletbe 2 lánnyal, és egyikünk sem tudott ott megmaradni.

Egy év után mind a hárman máshova mentünk lakni, mert kibírhatatlan volt az állandó kopogás, zörgés a lakásban.

Csörögtek az edények, pedig hozzájuk sem ért senki, becsukták az ajtót, pedig nem volt kinn senki, bent TV-ztünk, leestek a dolgok a polcról éjjelenként, magától felkapcsolódott a villany, helyre tettem a törölközőt, bementem aludni (egyedül voltam akkor), reggelre a fürdő közepén volt összegyűrve.

És egy állandó nagyon rossz kisugárzás volt érzékelhető a lakásban.

Soha nem beszéltünk erről, soha nem mondtunk ki olyan szót, hogy "szellem", de mind a hárman utáltunk ott lakni.

Nem tudom, mi volt ez, de azóta nem vagyok már olyan szkeptikus.

2011. dec. 8. 09:55
 15/19 anonim válasza:
22%

úristen,babonás ********************************-ok, bezzeg az én időmben nem félt senki!

79/L

Babinéni

2011. dec. 8. 09:57
 16/19 anonim válasza:
34%
amúgy meg a függönyös story hogy elment az ablaktól az az hogy valamien súrlódás során feltöltődött statikus elektromossággal és egyenlő polaritással rendelkező testek távolodnak egymástól... (érthetően: az ablak: + a függöny: + és távolodnak egymástól, így áll derékszögbe (fake a deréxög mert a gravitációnak hála egy kis áram nem emel semmit))
2011. dec. 8. 10:02
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Amúgy kísértetek nem léteznek. :)

2011. dec. 8. 18:20
 18/19 Napkiraly ***** válasza:
Szerintem vedd videóra a dolgot! Aztán töltsd fel nekünk youtubera. Utána van miről beszélni
2011. dec. 9. 11:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Naja legyen a kamera az ágyad melett bekészítve vagy csináld meg úgy mint a paranormal activity 3 ban hogy az egyiket egy szétszerelt ventilátor tetejére teszed és azt hagyod hagy forogjon.Természetesen ha úgy gondolod hogy van több órás vagy napos anyagot én szívesen megvágom.Ha kell megadom az emailomat privátban.
2011. dec. 16. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!