Mi lehet ez? Kezdek egyre jobban félni. :S
Esetleg keress fel egy médiumot. Nekem közeli ismerősömmel történt hasonló eset. Róla tudni kell, hogy egyáltalán nem parás, és nem hisz az ilyenfajta természetfeletti dolgokban. Egyszer elköltözött egy régi ház egyik lakásába. Pontosan nem tudom, milyen dolgok történtek, de az egyikre határozottan emlékszem: ahogy ült a nappalijában, egyszercsak a távirányító felemelkedett az asztalról és nekivágódott a kanapé támlájának. Azt mesélte, annyira megijedt, hogy ahogy volt, alsónadrágban rohant az autóhoz és meg sem állt egy ismerőséig. És tényleg egy nem ijedős, szkeptikus, felnőtt férfiről beszélünk!
Ezután keresett fel egy médiumot. Ki is jöttek hozzá, és megtudta, hogy a háza dugig volt szellemekkel. Sikerült őket elküldeni, de kérték, hogy mindig égessen gyertyát a lakásban.
Ha folytatódnak a dolgok és zavar, szerintem keress fel te is szakembert! Jobb, mint naponta félni!
Gyertya!!!
Barmilyen jo. Ejszakara foleg teamecsest ajanlok, ami legalabb 10 oran at eg es magas falu poharban egesd, mehogy felgyulladjon valami a kozeleben.
A gyertya langjatol a negativ szellemek felnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!