18 éve történt, mégis válaszokat keresek, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi történhetett. Mivel magyarázható?
Szilveszterezni mentem barátnőmhöz vonattal. Elfelejtettem leszállni. Már 10 perce ment a vonat, amikor a mellettem ülő tájékoztatott, hogy ez a megálló lett volna az amit vártam.
Mivel ünnep volt, nem tudtam volna visszajönni a végállomásról, /kb 70 km-ről/ ezért úgy döntöttem kiugrok.
Az utolsó előtti vagonban ültem, a sinek mellett havas, sáros partoldal volt. A hátizsákomban volt egy üveg whisky, a kezemben egy összetekert pausz papír, amin házi volt, vittem a barátnőmhöz, hogy le tudja másolni.
Annyira emlékszem, hogy leléptem a lépcsőre, annak ellenére, hogy az emberke a vagonból többször kért hogy ne ugorjak.
A következő kép, megláttam a falutáblát a megállóba. A ruhám rendezett volt, nem voltam sáros, a pausz nem gyűrődött meg, az üveg nem tört össze, egy karcolás sem volt rajtam. Az egyik fülbevalóm hiányzott csupán. Az eset után amikor hanyatt feküdtem az ágyon, nem tudtam megtartani a fejemet, az csak úgy zuhant. De csak hátrafelé, kb 1 hónapon keresztül. Az orromból valami citromsárgás zöldes trutyi ürült kb 3 hétig. /agyrázkódásnak tudtam be/
A falutáblát amikor megláttam, akkor kezdett visszajönni a kép, de nem tudtam mit keresek ott. Séta közben azért visszajöttek az emlékek lassan. A megállóba érve megkérdeztem valakit, hogy mikor ment el a vonat. Azt mondta már fél órája.
Hogy lehet ez? Ha a személyvonat kb 40-el ment, akkor is kb 20 km-t tett meg. Azt fél óra alatt legyalogolni lehetetlen.
Ti mivel tudnátok ezt megmagyarázni?
Én azzal magyaráztam amíg a távolságnak nem számoltam utána, hogy a nő aki nem akarta hogy ugorjak esetleg meghúzta a vészféket, a kalauz meg jól tarkónvágott, hogy milyen hülye vagyok. Azonban a távolság idő viszonyára nincs magyarázatom, így lehet, hogy a kalauzos felvetés se jó.
Nem vagyok én olyan :)
A whiskyt ajándékba vittem...
Hogy jutott eszedbe kiugrani egyáltalán? Amúgy vedd figyelembe,hogyha tényleg volt valamilyen fejsérülésed (márpedig volt,ha estek ki emlékek+a többi tünet),akkor a kiugrás előtti emlékeid is torzulhattak,nem biztos,hogy jól emlékszel mennyit ment a vonat,vagy hogy a nő mikor szólt neked.
Feltéve ha igaz ez a sztori egyáltalán.
Mára már 34 éves vagyok, mint írtam 18 éve történt. Miért gondolod, hogy nem igaz?
Ne Budapesti vonatközlekedést képzeljetek el, ahol úton útfélen megálló van, hanem egy falvakat összekötő egypályás sint.
Az emlékeim teljesen tiszták egész addig, amíg a lépcsőn álltam, és onnantól kezdve, hogy a falutáblához értem.
Ezt vagy álmodtad, vagy annyira részeg voltál, hogy beképzelted.
Annyi biztos, hogy nem vagy normális agyilag :D
Az utolsó két hozzászólónak köszönöm, no meg annak is aki a hitelességet megkérdőjelezi.
Tudom megdöbbentő, de én azért írtam ki a kérdést, hogy a válaszokból előrébb jussak. Bíztam benne, hogy lesz egy-két gondolat, amire én magamtól nem gondoltam.
Az utolsó hozzászólónak üzenném, nézze meg mit jelent a fake szó, és ha már tudja, akkor használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!