Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez a képen? Fényképez...

Mi lehet ez a képen? Fényképeztem és ez lett rajta.

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 6. 10:15
1 2 3 4 5
 41/48 Napkiraly ***** válasza:
Nem, közép-magyarország, de nem szolnok
2011. dec. 22. 22:20
 42/48 Ikonitas válasza:

Ha én tudok nagyon jól valamit az a megfigyelés és a jó hallás.

Nézzétek meg a Héder János feletti füstöt mintha valaki állna mögötte és támaszkodna a sírra.

Ez az én megfigyelésem.

2011. dec. 26. 20:49
 43/48 bbrbubu5 válasza:
ez olyan minr keresd hibát xD
2011. dec. 27. 22:57
 44/48 anonim válasza:

nézd meg a shutter-t ott pontosan ugyanilyen jelenségek vannak :D

ezek elvileg szellemi energiák, de a filmből többmindent megtudhatsz ( am ez egy horror film )

2012. jan. 21. 14:34
 45/48 A kérdező kommentje:
Napkirály! Érdekesek a képek :) De ez egy szokványos jelenség szerintem ... sok képemen előfordult már nálam is! Vagy te mire saccolsz?
2012. febr. 13. 10:21
 46/48 Napkiraly ***** válasza:
Nálam is, tudtam is produkálni hasonló képet (port a szekrény tetején megbolygattam és belefotóztam). A problémám az a képsorozatommal hogy a 3. kép az első képektől távolabb készült azonban 1 percen belül, és ugyanaz a dolog rajta van. Aznap este rengeteg képet lőttem temetőben, de csak ezen a három egymást követő képen található ez a dolog (külföldi irodalom "Orb"-nak hívja. Állítólag energiahiányos szellemjelenség ami szabad szemmel nem látható.
2012. febr. 15. 20:27
 47/48 A kérdező kommentje:
Igen, ez így érdekes :) Orb... jobb nevet nem is adhattak volna XD
2012. febr. 20. 06:29
 48/48 anonim ***** válasza:
nem tudom ez mennyire hihető de elvileg ezeket angyal gömböknek nevezik ha beirod google-be akkor rengeteg képet találsz erről
2012. ápr. 15. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!