41/48 Napkiraly válasza:
Nem, közép-magyarország, de nem szolnok
42/48 Ikonitas válasza:
Ha én tudok nagyon jól valamit az a megfigyelés és a jó hallás.
Nézzétek meg a Héder János feletti füstöt mintha valaki állna mögötte és támaszkodna a sírra.
Ez az én megfigyelésem.
43/48 bbrbubu5 válasza:
ez olyan minr keresd hibát xD
44/48 anonim válasza:
nézd meg a shutter-t ott pontosan ugyanilyen jelenségek vannak :D
ezek elvileg szellemi energiák, de a filmből többmindent megtudhatsz ( am ez egy horror film )
45/48 A kérdező kommentje:
Napkirály! Érdekesek a képek :) De ez egy szokványos jelenség szerintem ... sok képemen előfordult már nálam is! Vagy te mire saccolsz?
2012. febr. 13. 10:21
46/48 Napkiraly válasza:
Nálam is, tudtam is produkálni hasonló képet (port a szekrény tetején megbolygattam és belefotóztam). A problémám az a képsorozatommal hogy a 3. kép az első képektől távolabb készült azonban 1 percen belül, és ugyanaz a dolog rajta van. Aznap este rengeteg képet lőttem temetőben, de csak ezen a három egymást követő képen található ez a dolog (külföldi irodalom "Orb"-nak hívja. Állítólag energiahiányos szellemjelenség ami szabad szemmel nem látható.
47/48 A kérdező kommentje:
Igen, ez így érdekes :) Orb... jobb nevet nem is adhattak volna XD
2012. febr. 20. 06:29
48/48 anonim válasza:
nem tudom ez mennyire hihető de elvileg ezeket angyal gömböknek nevezik ha beirod google-be akkor rengeteg képet találsz erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!