11/48 anonim válasza:
Az egy egyszerű gomolygó köd-szmog csík amiről a vaku erős fénye visszaverődik.
12/48 anonim válasza:
mit kerestél a rokonom sirjánál?
13/48 anonim válasza:
lehet a szél, defláció, vagy akármi hogy úgy megy az a csík, ráadásul nem is szabályos.
Ennyi erővel a Hold is egy szellem lehet, mert olyan kör alakú.
14/48 homo ludensz válasza:
A két szomszédos sírkövön oldalt van egy egy emberalak. Ketten is kiértékeltük a távolabbi valószínűleg nő lehet aki ott nyugszik csak nem tudtuk a nevét leolvasni.
16/48 anonim válasza:
Én Davy Jonest látom a karib tenger kalózaiból. Szerintem letelt a 10 év, újra partra léphet de mivel Kalüpszó kitette a szűrét, így most hullákat gyaláz mert eléggé kanos.
Szerintem ez lehetséges magyarázat.
17/48 anonim válasza:
A leheleted a füst szerű, és a pontok pedig porszemek amik visszaverődnek a vaku miatt.
18/48 anonim válasza:
LOL Igen, a porszemek visszaverődnek a vakuról...
1. Kérdés: Honnan verődnek vissza?
2. A porszemek mióta verődnek vissza?
3. Milyen porszemek?
19/48 A kérdező kommentje:
Azok nem porszemek hanem esőcseppek mert esett.. és a vaku a vízcsappről visszaverődött :) cigifüst.. nézd már meg hogy honnan merre tart az a füstcsíkszerű vmi... de mind1 én nem akarok harcolni azért hogy tuti szellem volt vagy ilyesmi mert nem állítom ezt pont azért tettem fel hátha van itt komolyabb tapasztalt hozzáértő aki meg tudja mondani mi volt az mert én nem tudom.. kösz a válaszokat :)
2011. nov. 7. 18:02
20/48 A kérdező kommentje:
Én nem látom azt az alakot :S nem tudom kivenni :( hol is van pontosan? Ha leszednéd és bejelölve visszatöltenéd akk talán menne :)
2011. nov. 7. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!