Szellemeket fényképeztem? (sok kép lent)
Tessék, temetőben fényképeztem őket, töltsétek le és nagyítsatok bele a bekarikázott részekbe, azért karikáztam be azokat mert azokat találtam furcsának :) remélem mindenkinek lesz valami cáfolnivalója, a sok hitetlennek :DDDD egyébként meg imádom az ilyen természetfeletti dolgokat :) L/18 légyszi trágár meg ilyen bunkó válaszoktól kíméljetek, meg az olyanoktól is hogy fake meg hogy nem én fényképeztem, mert én fényképeztem, valamelyikeket még júniusban másokat meg most ősszel. :) ui: szerintem nem is igazán szellemek inkább entitások, de mindenesetre érdemes szemügyre venni őket, illetve felnagyítani a megjelölt pontokat...
Csak azért nem írom, hogy sz@r a minősége, mert akkor ez hoznák föl ellenem... Semmilyen szellem nincs a képen...
Elég kezdő próbálkozás volt... Ennyi, nincs itt semmi látnivaló...
2-esen, ez semmi,lehet képhiba, de lehet kis lepkeszerűség akinek a szárnyain tükröződik a nap fénye. Nálam is voltak régen ilyen képek, hogy ment a szitakötő és akkor nem is vettem észre és később a fényképen egy plazmagömb volt rajta, ami most szál fel egy virágról.
6-oson a fának olyan a mintázata.
10-esen egy másik sír egy része, mert a többit eltakarja a fa, egy korhadt fatönk és egy mécses.
16-os, ezt te sem gondolod komolyan, koszorúk éppen oda valók. 16-b ugyanaz semmi.
hát ez nemigaz!iylen hüyleségek miatt fogják komolytalanul venni az én korábbi kérdésemet( a tüzes kép szellemmel)
ezek tényleg gagyik,csaj virágok és sírkő fejek vannak bekarikázva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!