UFÓkat fényképeztem?
Most nyáron sok helyen voltunk a családdal kirándúlni. Megjártuk az ország legszebb tájait, sokat kirándulok mindíg is vonzottak a temészet csodái.
Nemrégen hivattam elő a képeket és furcsa jelenségekre lettem figyelmes amire azelőtt nem. Különleges ufószerű felhőket meg alakzatokat kaptam lencsevégre, egyszerre többet is, aztán eszembe jutott hogy már korábban egy 2006-os kirándulásnál szintén fényképeztem ilyet, akkor ez nem nagyon érdekelt mert sokan kapnak lencsevégre ufókat, de ez a mostani nagyon különlegesnek számít, lehet hogy követnek engem az ufók ? Talán felkeltettem érdeklődésüket ? Különleges vagyok, talán kiváló festői vénám van, mert sokat festek szabadidőmben.
Ez még a régi fényképem [link]
Na ez a mostani nyaralaásunkkor egy felhőbe burkolózó ufó, ami elrejti magát, ti is látjátok a körvonalait a felhőben ? És mellette egy világító korong alakú ufó.
Na ez nagyon ámulatba ejtett, ez nem egy szokványos ufó, hanem valamelyik különleges bolgyóról lehet, szerintetek melyikről.
Ezen az első régi képen, még látszik is az ufó ionizáó hatása a levegőre, mert amint felbontja a levegőmolekulákat elektromos szél közben recés elszíneződésszerűség látszik az oldalán. De mivel elég homogén fekete az egész ezért látszik hogy eredeti, mindenhol ionizálja maga körűl a teret.
A harmadik mi vajon.
23:59
Ez neked ügyes ps-ezés? Inkább ügyetlen paint-ezés.
Az utsó óriás szappanbuborékos kép viszont tényleg tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!