Tessék, temetőben fényképeztem őket, töltsétek le és nagyítsatok bele a bekarikázott részekbe, azért karikáztam be azokat mert azokat találtam furcsának :) remélem mindenkinek lesz valami cáfolnivalója, a sok hitetlennek :DDDD egyébként meg imádom az ilyen természetfeletti dolgokat :) L/18 légyszi trágár meg ilyen bunkó válaszoktól kíméljetek, meg az olyanoktól is hogy fake meg hogy nem én fényképeztem, mert én fényképeztem, valamelyikeket még júniusban másokat meg most ősszel. :) ui: szerintem nem is igazán szellemek inkább entitások, de mindenesetre érdemes szemügyre venni őket, illetve felnagyítani a megjelölt pontokat...
én a 2. és az uccsó fótoban látok vmit a többi nem tiszta
2010. dec. 3. 07:28
12/33 anonim válasza:
00:00 mi volt a te kérdésed???
2010. dec. 3. 07:32
13/33 anonim válasza:
A 2. képen én még Yoda mester fejét is felfedeztem.
Ezek nem szellemek.
Az meg nem poénos, hogy virágcsokrokat és koszorúkat szellemekkel azonosítasz.
2010. dec. 3. 07:43
14/33 anonim válasza:
az uccsó kép 4.karikája balról számolva elég érdekes :D
2010. dec. 3. 09:04
15/33 anonim válasza:
A második fotó élethűnek tűnik. A fák között az valóban egy szellem arca, a többiről nem tudok nyilatkozni, nem igazán vélek felfedezni alakokat, de lehet nem jól látok.
2010. dec. 3. 09:21
16/33 anonim válasza:
nem
2010. dec. 3. 09:54
17/33 Benga válasza:
Az első két kép, a tökéletes bizonyíték arra, hogy annyira szellemet akarsz látni, hogy a fa lobjai közt is a fény ahogy rávilágít a levelekre arcokat vélsz felfedezni, vagy a fa törzsére is csak a nap fénye világít.
2010. dec. 3. 10:04
18/33 anonim válasza:
Már bocs, de én egy rohadt szellemet nem látok se a bekarikázott részeken belül, se azon kívül..
2010. dec. 3. 10:41
19/33 anonim válasza:
Ezen egy szellemet se vélek felfedezni, ellenben látok pár nagyon rossz minőségű képet amit egy amatőrnek se nevezhető fotós készített. Helytálló az észrevételem?:)
2010. dec. 3. 10:42
20/33 Tosio válasza:
Eléggé a környezethez illő objektumokat karikáztál be, de sztem a szellemek nem hordanak kamuflázst. Ne temetőbe menj szellemfotókat csinálni, ott egy deka sincs. Mé kell mindig öket összefüggésbe hozni a hullákal meg a sirkövekkel? Hidd el életükben nem töltöttek ott annyi időt h kötődjenek hozzá. Az sem biztos h a géped alkalmas erre. próbáld ki infrás távirányítóval ha a szabadszemmel nem látható villogását látod a géped(telefonod)képernyőjén akkor alkalmas rá a kütyü. Ha ezt akarod csinálni keress olyan helyet ahol régi épletek vannak és kevés az elektromos szmog, amit a berendezések csinálnak, ezt ugyebár nembirják sokáig elviselni a dimenziónkba tévedő inteligenciák. Így talán az esélyed 0,1% rol 1% ra nő, h "lekapsz" egyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!