31/48 Napkiraly válasza:
Szellem próbál materializálódni. Nekem egy képsorozatom van egy orbról ami követ a temetőben. Egyszer a cimbim fotózott kb egy éve az udvarunkon és hasonló köd volt a képen. Próbáltuk reprodukálni percekkel később de nem sikerült
32/48 A kérdező kommentje:
Megnézném azt a képsort. :)
2011. nov. 29. 08:43
34/48 Napkiraly válasza:
Mondj vmi oldalt ahová regisztráció meg bonyodalom nélkül fel tudom tölteni
35/48 A kérdező kommentje:
Ahová én is.. képfeltöltés.hu :D
2011. dec. 18. 19:36
36/48 Napkiraly válasza:
OK, előkeresem és felnyomom
37/48 Napkiraly válasza:
Tehát a képek egy temetőben készültek néhány éve, sötétedés után. Levágtam a többi részüket - a szerzői jogvédelmem okán. A 3 kép egy percen belül készült, a harmadik kép és az első két kép helyszíne között 50-60 méter távolság van. A képeken NEM A HOLD látható, már csak azért sem, az első két kép keleti irányból nyugati irányba lett elsütve, a harmadik kép északi irányból délibe. A harmadiknak van kontroll képe is, ami pár másodperccel később készült és nincs rajta a "jelenség". A helyszínen nem látszott semmi, utólag vettem észre. Az azonos estén készült további képeken semmi sem látszik. Ez a valami egy percen át követhetett 50-60 méteren keresztül.
38/48 Napkiraly válasza:
Van valahol egy kép, egy barátom készítette az udvarunkon tavaly decemberben. Egy füst látszik a képen. A következő képen nem látszik. Először azt hittük a lehelletünk látszik a képen, próbáltuk reprodukálni, de nem sikerült, aznap nem volt elég hideg, hogy a lehelletünk látszódjon. Megpróbálom majd megkeresni azt is.
39/48 Napkiraly válasza:
Ja, a füst hasonlít a kérdező képén találhatóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!