Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Azhogylehet hogy álok bmxel a...

Azhogylehet hogy álok bmxel a piroslámpánál egy haweral és ott volt 1 jó csaj én látam a csajt a hawerom meg nem? és nem drogoztunk és nemis ittunk

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 00:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Kérdezö ne fogd már a telóra, hogy nem tudsz normálisan írni... Eleve neked kéne helyesen írnod és nem a telefont várni, hogy kijelezze a hibákat.. Röhej, hogy milyen primitív emberek vannak..

Máskor meg szívj kevesebbet, akkor nem látsz majd szellemet.

2011. nov. 5. 11:58
 12/19 A kérdező kommentje:

attol még hogy valaki lát dolgokat nem jelenti az

hogy sziv, amúgy meg soha nem szivtam még,

meg be piálva sem voltam, mer részegen neces

BMX ezni. Ha meg nem tucrá értelmes választirni akkor inkább ne irj semmit és nem abba kell belekötni, hogy ki hogy ir.

2011. nov. 5. 12:53
 13/19 anonim ***** válasza:
milyen ruha volt rajta és milyen hosszú volt a haja,milyen közel állt hozzád minden ilyen információt irj le kérlek,fontos.ELKÉPZELHETŐ,HOGY:halottat láttál de azis lehet hogy egy magasabb rezgésszinten lévő lényt,és képes voltál érzékelni,fontos a megjelenése.írd le ha emlékszel
2011. nov. 5. 18:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit mondj el,hogy miután észrevetted,hogy ő nem látja,hogyan reagáltál,hogy tűnt el a jó csaj és te hogy hagytad el a helyszínt.ilyen apróságok jól jönnének,addig nem áll össze a kép
2011. nov. 5. 19:25
 15/19 anonim ***** válasza:
köszi a privit
2011. nov. 6. 02:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Most a kis tini fiukáknál diwat dupla w wel írni...szercsihhhxDDD
2011. nov. 6. 22:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Csak egy helyesírási szótár volt. Nem kell megijedni tőle :)
2011. nov. 13. 14:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy b*zik vagytok,w-vel meg a bmx-el ^^

16/L

2012. jan. 30. 12:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok(waagyhokk, ha így jobban megérted) ráadásul a helyesírásotok is elég gyatra..

Nem lehet, hogy esetleg egy nyelvtan könyvet láttatok?

2012. jan. 30. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!