The viper kérdése:
A BAK fiú és a HALAK csaj összeillik? Menyire jönnek ki
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 21:32
1/5 anonim válasza:
Nem a születési horoszkóp határozza meg 2 ember további életét.
2/5 anonim válasza:
Ez CSAK a napjegyetek!Ennyi az lóf*ing már neharagudj.De a Bak és a Halak CSILLAGJEGY igen összeillik,nagyon is.De ha az aszcendensetek,holdjegyetek nem passzol akkor nem sok jóra lehet számítani.
3/5 anonim válasza:
Keress rá a google-ba, sokmindent találhatsz róla, jó időtöltés, de szerintem hallgass a szívedre és a megérzéseidre! A halak, mivel vizes jegy, nagyon jók ebben! :) Én csak tudom, én is vizes jegy vagyok.
RákL26
4/5 anonim válasza:
Nálunk Bak lány-Halak fiú van :) Mi!
És már 11 éve házasok, három gyerkőccel!
Amúgy tényleg nem a horoszkóp határozza meg! Hallgass az eszedre, szívedre!
5/5 anonim válasza:
Mi 37 éve házasok vagyunk, bak lány, hal fiú felállásban, de nem ez határozza meg a boldogságot, nagy balfék aki ilyenben hisz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!