Azhogylehet hogy álok bmxel a piroslámpánál egy haweral és ott volt 1 jó csaj én látam a csajt a hawerom meg nem? és nem drogoztunk és nemis ittunk
Pedomaci elvitte egy jó kis fütyürü birizgáló partyra:D
Viccet félretéve a spanod valszeg nem oda nézett amikor te oda mutattál..Semmi ezo dolog nincs benne...[Énis BMX-es vok]:D
Na ez már sántít. Ha én megyek valakivel úton, és ott kapok pirosat, vagy megállok a zebra előtt, hogy átmenjek a gyalogúton, nincs közöttünk akkora hely, hogy valaki befurakodjon oda. Másrészt az emberek nem is szoktak csak úgy két egymáshoz közel álló biciklis közé nyomakodni, a haverok (V-VEL!) meg nem úgy állnak meg egymás mellett 2 méter távolságban, mint két idegen.
Aztán hallottál-e arról, hogy ha kiírsz egy kérdést az automatikus helyesírás-ellenőrző aláhúzza pirossal a hibákat? Jobb egér gombbal rákattintva még lehetőségeket is felad, vajon mit akarhattál írni. Igénytelenségre vall, ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy legalább azt használd, szóval kinézek egy kis spicces állapotot is, ha az eset (láttál egy csajt, a másik nem) meg is történt. Csak az a kérdés, ki volt jobban berúgva.
Picit finomíts a helyesírási és a fogalmazó készségeden!
Mondatközi és mondatvégi írásjelak, nem feltétlen kellene 3 különálló szót egybe írni, a mondatot mindig nagy kezdőbetűvel kezdjük... ÉS még sorolhatnám az általad elkövetett primitív helyesírási és fogalmazás beni elkövetett hibákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!