Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Azhogylehet hogy álok bmxel a...

Azhogylehet hogy álok bmxel a piroslámpánál egy haweral és ott volt 1 jó csaj én látam a csajt a hawerom meg nem? és nem drogoztunk és nemis ittunk

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 00:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Pedomaci elvitte egy jó kis fütyürü birizgáló partyra:D

Viccet félretéve a spanod valszeg nem oda nézett amikor te oda mutattál..Semmi ezo dolog nincs benne...[Énis BMX-es vok]:D

2011. nov. 5. 01:09
 2/19 A kérdező kommentje:
a csaj 2önk közt ált
2011. nov. 5. 01:18
 3/19 anonim válasza:
57%
A csajnak az egyik oldala láthatatlanító festékkel volt bekenve, mint a Tom & Jerry-be.
2011. nov. 5. 02:18
 4/19 A kérdező kommentje:
akk ojan festék nekemiskell, azt hitem itt értelmes választkapok, de inkább hülyének nézmindenki, úgylátszik erre a kérdésre értelmes választ nemigen fogok kapni :s
2011. nov. 5. 02:26
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
szerinted egy ilyen kérdésre lehet normális választ adni?
2011. nov. 5. 04:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Na ez már sántít. Ha én megyek valakivel úton, és ott kapok pirosat, vagy megállok a zebra előtt, hogy átmenjek a gyalogúton, nincs közöttünk akkora hely, hogy valaki befurakodjon oda. Másrészt az emberek nem is szoktak csak úgy két egymáshoz közel álló biciklis közé nyomakodni, a haverok (V-VEL!) meg nem úgy állnak meg egymás mellett 2 méter távolságban, mint két idegen.

Aztán hallottál-e arról, hogy ha kiírsz egy kérdést az automatikus helyesírás-ellenőrző aláhúzza pirossal a hibákat? Jobb egér gombbal rákattintva még lehetőségeket is felad, vajon mit akarhattál írni. Igénytelenségre vall, ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy legalább azt használd, szóval kinézek egy kis spicces állapotot is, ha az eset (láttál egy csajt, a másik nem) meg is történt. Csak az a kérdés, ki volt jobban berúgva.

2011. nov. 5. 07:55
 7/19 anonim ***** válasza:
72%

Picit finomíts a helyesírási és a fogalmazó készségeden!

Mondatközi és mondatvégi írásjelak, nem feltétlen kellene 3 különálló szót egybe írni, a mondatot mindig nagy kezdőbetűvel kezdjük... ÉS még sorolhatnám az általad elkövetett primitív helyesírási és fogalmazás beni elkövetett hibákat...

2011. nov. 5. 09:07
 8/19 A kérdező kommentje:
telón nem jelzi a helyesirárt, most is arrok irok, amúgy meg volt köztünk böven hej
2011. nov. 5. 10:33
 9/19 A kérdező kommentje:
majd biztos részegen megyek bmx ezni, hogy megálitson a rendör.
2011. nov. 5. 10:37
 10/19 anonim ***** válasza:
89%
Amint észrevettem , ha valaki nem tud normális ,a kérdésre vonatkozó választ írni,akkor csak a hibákat keresik,meg gúnyolódnak.
2011. nov. 5. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!