Enki véletlenül nem pogány földisten? Hogy hoztátok itt kapcsolatba a sátánizmussal?
Figyelt kérdés
Nem értem. A legősibb vallás meg nem a sátánizmus :/ Komolyan mondom, az is a pogány vallás. Itt meg ilyeneket olvasni honnan szedtétek?2011. nov. 4. 13:45
11/17 A kérdező kommentje:
Abból eredt. Isten-SÁTÁN, angyalok-DÉMONOK, jó-GONOSZ....stb. ellentétpárok. A pogányoknál nem voltak ennyire ellentétes jó és gonosz erők.
2011. nov. 4. 15:14
12/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Fisz válaszából azt szűrtem le, hogy a sátánizmus nem eredhet a kereszténységből, mivel elöbb alakult ki.
Mondjuk én is tévedhetek. :)
Jó lenne ha jönne Fisz és eligazítaná a dolgokat.
13/17 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy hozták kapcsolatba a sátánizmussal ellenben: a Snow Crash című könyvből szerzett tudásom alapján, jó arc volt, neki is megvolt a maga bábeli szotirja, mágus is volt meg a csaját is elhozta az alvilágból. Amúgy egy gigantikus maszturbációval teremtette meg a vizeket. Guszta mi?
14/17 anonim válasza:
15:50 Kérleh mond, hogy csak vicceltél a vizekkel kapcsolatban. :D
15/17 anonim válasza:
A sátánisták nem szemetelnek, mégcsak nem is köpnek a földre, mert az sátáné/enkié. Nem lehet ,hogy egy és ugyanaz?
16/17 anonim válasza:
Lehet, hogy túlzott kissé az idézet és "csak" a Tigris és az Eufrátesz származik Enki ondójából. Mindenesetre én nem hagynám, egyetlen Irakinak sem, hogy csókolgasson.
17/17 anonim válasza:
Reptoid UFO, Enki nem gyíkember, ne magadból indulj ki! :) Enki Északi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!