Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lépjek kapcsolatba...

Hogyan lépjek kapcsolatba vele, h ne legyen belőle baj?

Figyelt kérdés

Tudom, h van egy szellem a lakásban. Ad jeleket; kinyílik a bezárt ajtó, néha pedig halkan elsuttogott szavakat hallok (pl.: segíts), pedig nincs itthon senki...

Szeretnék kapcsolatba lépni vele, h mégis mit akar, de bajt sem akarok csinálni. Hogyan tegyem?

Aki hülyének néz, tegye nyugodtan!

2010. szept. 29. 14:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%

Én őszintén és nyugodtan mondom h te teljesen hülye vagy :D

a bezárt ajtó lehet hogy nem is volt bezárva, vagy sz@r a zár...

a segítség lehet a szomszéd vagy a rádió vagy a franc tudj...

+1X Hülye vagy

2010. szept. 29. 14:44
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
hát valaki profit várjunk :)
2010. szept. 29. 14:56
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Suttogj neki te is, hogy "Miben segítsek?"
2010. szept. 29. 15:38
 4/16 anonim ***** válasza:
42%

Ha segítségre lenne valóban szüksége, akkor azt úgy tudatná, hogy azonnal tudd, amiben segíthetsz!

(ezt gondold át, tényleg)

Ha valóban érzed, hogy valaki ott van, küld el (normális szavakkal), hogy menjen vissza oda ahonnan származik. Füstölőzhetsz is, utána gyertya, imátkozás...stb. Fontos, hogy elküld, mert ezeknek a lényeknek nincs energiájuk, abból élnek, hogy másoktól leszívják. Amúgy ártalmatlanok, nem kell félni és még csak foglalkozni se velük, egyszerűen elküldeni és kész.

2010. szept. 29. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
44%

Hívd meg az álmodba, mikor lefekszel aludni ( lehetőleg olyankor, mikor nem kell teljesen toppon lenned a következő nap).

Ha hívod, kéred és elalvás előtt, meditatív állapotban közvetíted a kérést, akkor minden valószínűség szerint vele fogsz álmodni.

A meditatív állapot önmagában is megfelelő lehet, ha hívod, hogy jöjjön és mondja el, miben segíthet. Teremthetsz ekkor magad köré egy alternatív világot is, ami a saját erőd fokozza, lehet ez akár egy rendőrségi kihallgató szoba, vagy egy rét is, mondjuk két székkel. Lehetsz kreatív.

Nekem is volt hasonló élményem, én tükrös idézéssel próbálkoztam.( én éjfélkor próbálkoztam, de elég az éjjeli sötétség)

A tükör és magad közé, magad felé 1/3-ad távolságra tegyél gyertyát, a lángja viszont ne látszódjon a tükörben, majd figyeld a tekinteted, és hívd. ( ne legyen más fényforrás.)

Tudd, akard, hogy minden más lényt kizárva csak ő jelenhessen meg. A szemednél kezdődik majd a változás, majd lassan alakulni kezd az arcod képe is. Ilyenkor ne szakítsd meg a szemkontaktust és semmiképp ne nézz félre, mert úgy tartják, a torzuló vonások , ha félre nézel, megjelennek az arcodon egy hét után.

A tükörben majd megjelenik az arcodból alakulva a szellemi lény, ilyenkor elvileg kommunikálhatsz is vele.

Ha végeztél a dologgal, akkor mindenképp akard, hogy elmenjen és az átjáró bezáruljon, ezért akár verselgethetsz is, vagy csak mondd ki, hogy záruljon be, a lényeg, hogy ne csak átlebbenj a dolog felett, hanem koncentrálj rá.

2010. szept. 29. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:

Hát szépen részletesen leírtál mindent utolsó kommentáló csak szerintem ez még se ilyen egyszerű,keressen fel személyesen egy médiumot vagy látót,vagy akár telefonon keresztül is megmondják a kérdezőnek hogy van szellem vagy nincs a lakásban...

Hát valószínűleg ártalmatlan mert különben már a mérgét dühét fájdalmát megmutatta volna,de azért ez nem 100%,én egyedül nem próbálnám meg elküldeni...

Mert lehet hogy nem is akar egyszerre elmenni,valami dolga van még itt a földön...veszélyes dolgok ezek.

A szellemidézés is veszélyes dolog mert én még nagyon régen azt olvastam hogy el is kell tudni küldeni őket nem csak megidézni,az előző majdnem hogy nehezebb dolog...

2010. szept. 29. 22:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat! Azt az "álmos" megoldást kipróbálom, ha pedig nem sikerül, tényleg felkeresek vkit!
2010. szept. 30. 09:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Jól meggondoltad? Nem muszáj nekem hinni, nézz utána jobban az energiáknak, és inkább mielőtt meggondolatlan hülyeséget csinálsz, alakuljon ki erről a saját meggyőződésed! Aki fél, annak legyengül az aurája (a testet körbevevő energia), ahogy jobban fél, jobban legyengül...stb, és ezáltal sajnos fogékonyabbá válik ilyesféle lényeket befogadni, akik csak arra tudnak "ráragadni", akiknek már valamiért legyengültebb. (Valamire meg muszáj, mert energiára van szükségük.) Ez a tükrös dolog vajon nem csak jobban beijeszt majd? Ahogy mindenféle szellemidézés is??

Kérdés: mit akarsz? Kíváncsiságból belemennél, még az energiád, tested-lelked legyengülése árán is, vagy inkább okosan utánajársz, mi ez? Kipróbálhatod persze a szellemidézést is, a Te döntésed, és ahogy rosszabbul érzed magad, majd szállj ki szerintem, és majd akkor nézz ezeknek utána!

Még egyszer: szerintem simán küld el, mielőtt jobban belemész érzelmileg, inkább maradj erős! Amúgy semmiféle módon nem árthatnak, ezért tuti nyugodt maradhatsz, mert egy másik dimenzióban vannak, tehát ha ott vannak és észre sem veszed őket, akkor a legkevésbé veszélyesek, mert akkor még elég jól megmarad az energiád.

Ha elküldöd, és úgy érzed, akkor sem tudsz mit tenni, akkor ne zavartasd magadat, hagyd, mert ha tudomást se veszel róla, kevesebb vizet zavar. (Mindig azt érdemes csinálni, ami a legjobbnak tűnik, mégha ez nem is tökéletes.) Keresnék energiákkal foglalkozó személyt (bioenergetikust), és ha nem megy el elsőre, másodszorra beígérném neki, akkor nagyobb eséllyel elmegy, harmadszorra meg lépnék, megkeresném és majd ő elküldi, ő profi ebben.

16.31

2010. szept. 30. 11:23
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha rá gondolsz, már akkor is ennek adsz energiát, ez tiszta ugye? (Mert amire a gondolatainkat irányítjuk, annak adunk energiát.) A cél szerintem, hogy megmaradjon az energiád, ill. jó célra fordítsd (tanulás, munka, jólét, boldogság, hobby amitől jól érzed magad...stb ezért kaptad, ÉLNI!), ilyen lényeknek ne.

Te döntöd el.

(LastofVAN talán meggyőzne, és gyakran felbukkan ott, ahová írok, talán majd olvassa.)

16.31

2010. szept. 30. 11:33
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát... Inkább csak elküldöm és kész.
2010. szept. 30. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!