Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan lépjek kapcsolatba...

Hogyan lépjek kapcsolatba vele, h ne legyen belőle baj?

Figyelt kérdés

Tudom, h van egy szellem a lakásban. Ad jeleket; kinyílik a bezárt ajtó, néha pedig halkan elsuttogott szavakat hallok (pl.: segíts), pedig nincs itthon senki...

Szeretnék kapcsolatba lépni vele, h mégis mit akar, de bajt sem akarok csinálni. Hogyan tegyem?

Aki hülyének néz, tegye nyugodtan!

2010. szept. 29. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van otthon diktafonod? Vagy olyan magnód, ami képes diktafonként is működni? Ha nincs, szerezz be egyet. És szerezz be magnókazettát is. Ha lehet olyat, amit nélkülözni tudsz, amit nem sajnálsz, ha hangot veszel rá fel. Próbáld ki az alábbit: A diktafonba/magnóba tedd be a kazettát. Csukd be otthon az ablakokat, stb., tehát zárd ki a külső (utcai) hangokat. Majd mielőtt elmész otthonról (pl. munkába), kapcsold be a diktafont/magnót, és kapcsold be a hangfelvételt. Miután hazaértél, hallgasd meg mit vett fel a diktafon/magnó. Ezt régen a TV-ben láttam és amikor visszahallgatták mit vett fel a magnó/diktafon, akkor szellemhangokat, szavakat, mondatokat lehetett hallani.
2010. okt. 3. 19:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Hűűűű.... Ez tök jó ötlet! Kipróbálom :)
2010. okt. 3. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
19:13-as válaszoló vagyok. :) Láttad a Fehér zaj c. filmet? A filmben is hasonlóképp lépnek kapcsolatba a szellemekkel. Régebben találtam egy olyan oldalt, ahol voltak fent ilyen szellemhangok/fehér zajok, ha megtalálom, belinkelem! :)
2010. okt. 4. 09:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Szintén a 19:13-as válaszoló vagyok! :) Találtam egy oldalt, ami egy csöppet bővebben ír a diktafonos dologról. [link]

Ezek az ún. EVP hangok. De YouTube-on is vannak fent ilyen EVP hangok.

2010. okt. 4. 09:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi, h megkerested az oldalt és a tippet is :)
2010. okt. 4. 18:51
 16/16 anonim ***** válasza:
19:13-as válaszoló vagyok. :) Nagyon szívesen, remélem sikerrel jársz! :)
2010. okt. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!