Légyszi írhatnátok valami jó rémtörténeteket, meg igaz dolgokat?
Utolsónak!
Most már tudom,és meg is fogom nézni az egyik haverommal a moziba! :)
Reméljük ez jobb lesz,mint az első kettő! :D
Szia!
Én tudok neked mondani elég sokat,ami IGAZ és nem kitaláció!
Én hiszek is a szellemekben és szerintem nálunk is az van.
1.Éjjel aludtam,és felkeltem,de valahogy nem tudtam visszaaludni....
Féltem is meg minden,már rázott a hideg.
De azért megpróbáltam visszaaludni.
Éppen sikerült volna,amikor valaki belelehelt a fülembe...
Nem volt mellettem senki,nem volt szél,nem volt nyitva az ablak...
2.Gépeztünk a barátnőmmel,aztán egyszer csak a barátnőm elkezd bámulni a hátam mögé...
Lefagyott,nem tudott megszólalni.
Először azt hittem,hogy hülyéskedik,de ismerem,és amikor hazudik,akkor mindig elneveti magát,de most kivételesen nem nevette el magát,meg sem tudott szólalni.
Aztán megkérdeztem:
-Mi a baj?(Nem mertem a hátam mögé nézni,mert féltem,hogy valami olyat látok,amit nem akarok...)
-...
-Na,mi van?
-...
Vártam egy kicsit,aztán utána végre megszólalt.
Azt mondta,hogy látott a hátam mögött egy körülbelül 5 fejjel nálam magasabb 'alakot',és nézett le rám...
Nagyon megijedtem,de azért még faggattam,hogy hogy nézett
ki,de nem tudta pontosan azonosítani a kinézetét.
Egyből kifutottam,és pár napig nem is aludtam abba a szobában.
3.Éjjel aludtam,és felkeltem valamire...(Mindig felkelek éjjelente valamire).
Na mindegy,szóval felkeltem,és nem tudtam visszaaludni...
Valami nagyon furát éreztem,mintha nem lettem volna egyedül.Aztán amikor végre lenyugodtam,elkezdett a radiátor zörögni,(az lehetett bármitől)és egyszerűen leesett magától a törölköző,csak azt nem értem,hogyan eshetett le,mikor én teljesen stabilan odaraktam,és nem eshetett le magától....
4.Szintén éjjel volt,és amikor fent voltam,mert ugye én minden éjjel felkelek kb. 1-kor, és nem tudok visszaaludni,hallottam,hogy valaki veszi a hátam mögött a levegőt...
Nagyon megijedtem,és ez szinte minden éjjel így van,már nagyon félek az éjjelektől,mert tudom,hogy történni fog valami,és ez meggátol a tanulásban,a figyelésben.
És nem tudom,hogy mitől van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!