Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki tud jó rémtörténeteket?

Ki tud jó rémtörténeteket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 13:45
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
7%
én nem
2011. márc. 15. 13:53
 2/37 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell írni-.-"
2011. márc. 15. 14:00
 3/37 Isabella95 ***** válasza:
46%

Egyszer egy Katika és az anyukája sétáltak az utcán és a kislány egy kirakatban meglátott egy babát ami nagyon szép volt és az egyik kezével integetett.

-Anyu vegyük meg légyszi!-mondta Katika.

Katika anyukája egy kis unszolás után beleegyezett és bementek a boltba. Oda mentek az eladóhoz.

-Jó napot!-mondta az eladó.

-Jó napot!-azt a babát szeretnénk megvenni ami a kirakatban van.

-Azt a babát már nagyon sokan visszahozták, biztos, hogy meg szeretné venni?

-Igen!

Az eladó odaadta a babát a kislánynak. Amikor hazaértek Katika játszott egy kicsit a babával aztán levitte a pincébe mert féltette a testvéreitől.

Este lefeküdtek aludni és egyszer csak Katika hallott egy hangot:

-Katika meg foglak ölni! Itt vagyok a pince ajtóban!

Katika megijedt és átfutott anyukájához! Anyukája azt mondta, hogy csak rosszat álmodott. Katika visszament aludni. Kis idő múlva megint hallotta a hangot:

-Katika meg foglak ölni! Itt vagyok a lépcső tetején!

Katika megint megijedt és átfutott anyukájához aki megint azt mondta, hogy Katika csak rosszat álmodott.Katika visszament aludni és megint hallotta a hangot:

-Katika meg foglak ölni! Itt vagyok a szobád előtt!

Katika átfutott anyukájához aki már nagyon ideges volt és visszaküldte Katikát aludni. Reggel amikor Katika anyukája bement a kislány szobájába, de már csak a véres holttestét találta meg. A baba pedig 6-ot mutatott.... O.O

2011. márc. 15. 14:03
 4/37 Isabella95 ***** válasza:
Az előző voltam, bocsi az elírásokért :D
2011. márc. 15. 14:06
 5/37 anonim ***** válasza:
ezt a babás szánalmat ha nem olvastam már százszor, százféle variációban, akkor egyszer se. -.-
2011. márc. 15. 14:07
 6/37 A kérdező kommentje:
köszi nagyon, de ezt ismerem.:) jah és ki felejtetted hogy 5-öt mutatott :) és utánna mutatott 6-ot amikor megölte a kislányt
2011. márc. 15. 14:08
 7/37 anonim ***** válasza:
google.hu
2011. márc. 15. 14:12
 8/37 anonim ***** válasza:
97%

ez IGAZ történet és VELEM történt meg:S

Egyszer a haveri társaságunkkal a balatonra mentünk, egy elhagyatott kempingbe messze a parttól.

leszállt a nap, elkezdtünk iszogatni és zenét hallgatni a ropogó tábortűz körül. Hajnali egy fele járhatott már és észrevettük, hogy elfogyott a sör.

Mivel mindenki ivott, ezért senki nem tudott elmenni a benzinkútra sörért.

Soha senkinek nem kívánok ilyen vagy ehhez hasonló traumát.

2011. márc. 15. 14:15
 9/37 A kérdező kommentje:
ÚÚristen :s ettől majd este nem tudok aludni... xD
2011. márc. 15. 14:20
 10/37 anonim ***** válasza:

[link]

itt szemezgess, van néhány

2011. márc. 15. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!