Ki tud jó rémtörténeteket?
Egyszer egy Katika és az anyukája sétáltak az utcán és a kislány egy kirakatban meglátott egy babát ami nagyon szép volt és az egyik kezével integetett.
-Anyu vegyük meg légyszi!-mondta Katika.
Katika anyukája egy kis unszolás után beleegyezett és bementek a boltba. Oda mentek az eladóhoz.
-Jó napot!-mondta az eladó.
-Jó napot!-azt a babát szeretnénk megvenni ami a kirakatban van.
-Azt a babát már nagyon sokan visszahozták, biztos, hogy meg szeretné venni?
-Igen!
Az eladó odaadta a babát a kislánynak. Amikor hazaértek Katika játszott egy kicsit a babával aztán levitte a pincébe mert féltette a testvéreitől.
Este lefeküdtek aludni és egyszer csak Katika hallott egy hangot:
-Katika meg foglak ölni! Itt vagyok a pince ajtóban!
Katika megijedt és átfutott anyukájához! Anyukája azt mondta, hogy csak rosszat álmodott. Katika visszament aludni. Kis idő múlva megint hallotta a hangot:
-Katika meg foglak ölni! Itt vagyok a lépcső tetején!
Katika megint megijedt és átfutott anyukájához aki megint azt mondta, hogy Katika csak rosszat álmodott.Katika visszament aludni és megint hallotta a hangot:
-Katika meg foglak ölni! Itt vagyok a szobád előtt!
Katika átfutott anyukájához aki már nagyon ideges volt és visszaküldte Katikát aludni. Reggel amikor Katika anyukája bement a kislány szobájába, de már csak a véres holttestét találta meg. A baba pedig 6-ot mutatott.... O.O
ez IGAZ történet és VELEM történt meg:S
Egyszer a haveri társaságunkkal a balatonra mentünk, egy elhagyatott kempingbe messze a parttól.
leszállt a nap, elkezdtünk iszogatni és zenét hallgatni a ropogó tábortűz körül. Hajnali egy fele járhatott már és észrevettük, hogy elfogyott a sör.
Mivel mindenki ivott, ezért senki nem tudott elmenni a benzinkútra sörért.
Soha senkinek nem kívánok ilyen vagy ehhez hasonló traumát.
itt szemezgess, van néhány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!