Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Légyszi írhatnátok valami jó...

Légyszi írhatnátok valami jó rémtörténeteket, meg igaz dolgokat?

Figyelt kérdés
"Nem kérdezem"
2011. szept. 22. 12:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
69%
éves David-et otthonhagyják egyedül a szülei, s azt mondják neki hogyha fél, akkor csak rakja le a kezét az ágy alá, s ha a kutyája megnyalja, nincs semmi baj. A kisgyerek lefekszik,s néhány perc múlva zajt hall, csörömpölést.Lerakja a kezét, a kutya megnyalja.Némiképp megnyugodik, ám nem sokára megint csörömpölést hall.Lerakja ismét a kezét, megnyalja a kutya. Ismét megnyugszik, ám most kicsivel nagyobb zajt hall.Már nem bírja tovább, kimegy a szobából. Elnéz balra... felsikít! Ott a kutya felakasztva a csillár kampójával, s mögé a falra fel van írva: NEM CSAK A KUTYA TUD NYALNI!!!!!!!!!!!
2011. szept. 25. 15:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

ugye nem vetted be?

nyugi ez nem igaz.

2011. szept. 25. 15:54
 13/25 A kérdező kommentje:
ezt már olvastam, de nem vettem be..
2011. szept. 26. 20:27
 14/25 anonim ***** válasza:

A világ egyik legrémisztőbb dolga az úgynevezett alvási paralízis. Az orvosok azt mondják hallucinációk, de aki átéli annak 100 százalékosan valóságos. Én nyitott szemmel láttam az entitásokat többször is.

[link]

[link]

2011. szept. 28. 18:11
 15/25 anonim ***** válasza:
Nagyanyám mesélte nyári tücsökciripelős éjszakákon ezt az igaz történetet róla. Akkor mindig betojunk az unokatesómmal, ma már nem annyira félelmetes, de azért leírom. Egy vidéki kultúrház könyvtárában dolgozott fiatal korában. Mesélte, hogy reggelre a vitrines polcon mindig más elrendezésbe kerülve találta a könyveket, mint ahogy hagyta előző este. Egyik téli este tovább maradt bent. A férje hazafelé igyekezett, és benézett hozzá, minden rendben van-e. Nagyanya mondta, hogy igen, csak az aggasztja, hogy a könyvek megint átrendeződtek. Nagyapám mondta, hogy csak képzelődik, és ő hazamegy inkább, nem várja meg a feleségét. Nagyanya kikísérte őt, aztán mondta viccesen, hogy be lenne tojva, ha most visszamenne az üres sötét kultúrházba, és megint máshogy lennének a könyvek...Nem sokkal a búcsúzásuk után Nagypapa sikítást hallott. Azonnal visszarohant, és ő is látta, a szanaszét heverő könyveket. Átkutatták az egész épületet, de semmit nem találtak. Nagyapám nem is engedte, hogy tovább dolgozzon ott a felesége.
2011. szept. 29. 00:53
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

Egy igaz történet:

"ma reggel felkeltem, fáradt voltam. Fürdés után elindultam a munkahelyre, vettem egy péksüteményt reggelire, majd beérkezés után elkezdtem dolgozni"

Rémtörténet nem jut eszembe...

2011. szept. 29. 14:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
lol...hát a munka is elég rémisztő XD
2011. szept. 29. 18:34
 18/25 anonim ***** válasza:
am kérdező, keress rá britanniai történetekre...ők tudnak ilyesztőket mesélni...tudod, a tündérek hona meg minden.
2011. szept. 29. 18:34
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
az ördögűző nagyon jó film, nekem a rítus a kedvencem de jó még a paranormal activity is:)
2011. szept. 29. 20:29
 20/25 anonim ***** válasza:
47%

A Paranormal Activity szerintem iszonyat unalmas,(elnézést azoktól akik szeretik!)igaz két része van,de unalmas mind a kettő. A második része még úgy ahogy elmegy,de az is nagyon gyenge(ismét elnézést!).

Inkább nézd meg az Átkozottak otthonát.

Na az már ijesztő! :)

2011. szept. 30. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!