Kezdek félni. Mi lehet ez? :$
Figyelt kérdés
Öcsémmel vagyunk a házunkba csak mi ketten és mind a ketten halunk hangokat.(Valaki pakolja az udvarunkon lévő cuccokat,valaki köhögött) Ki mentem és a cuccok tényleg máshova kerültek.De nem volt senki ott kint átnéztük az egész udvart.Most meg zenét hallgatok hogy ne halljam ezeket a hangokat és hideg van körülöttem:SS
Szerintetek mi lehet ez?
2011. szept. 17. 17:44
21/30 anonim válasza:
Öcséddel való katymaty közben felszabadult egy olyan szintű részecske buzalitás hogy az már félelmetes. Energiapukk-ként kirobbant az udvarra, és alaposan átrendezte azt. Hideget meg csak azért érzel magad körül mert idióta vagy.
22/30 anonim válasza:
A ROMÁNOK NEM CIGÁNYOK TE SZERENCSÉTLEN!
Amúgy meg nincs ablak vagy valami hogy kinézzetek?
23/30 anonim válasza:
Láttál már sárgaházba ablakot, utolsó? Ja bocs, nem látsz.
24/30 anonim válasza:
Vigyázat, a máguskönyvem szerint fehér ember fekete felsőben rossz ómen...
26/30 anonim válasza:
27/30 anonim válasza:
Lehettek madarak, rágcsálók, vagy a kutya szimatolása. Vannak kutyák amik szeretnek ide oda vinni dolgokat. Amúgy meg ha legközelebb láttok valamit, akkor fénykép, vagy videó és utólag is lehet elemezni.
29/30 anonim válasza:
Utolsó: Én még nem hallottam köhögő kutyáról! :)
30/30 anonim válasza:
Én igen, bár máshogy köhög. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!