Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Próbálta már ki valaki a...

Próbálta már ki valaki a bloody mary tükrös sztorit? Ha igen leírntáok h mi történt?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 14:33
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Igen,próbáltam és ez történt: Szellem semmi csak a nővérem vett rá,hogy nézzem meg mi lesz,ha megteszem és erre amikor 3X-or kimondtam és féltem akkor jó nyakon ba@szott
2012. márc. 15. 13:37
 32/44 anonim válasza:
én nem próbáltam még de nem is akarom .am vki enm tud linkelni egy képet h esetlegsen h nézhetne ki??
2012. márc. 16. 12:03
 33/44 bpi válasza:

én már probáltam . 00:00 - kor anyámék budapesten voltak ...

(én egyedül voltam otthon) szóóval odaáltam a tükör elé 3x belemondtam, h bloody mary és 2x hogy halál.:)

egyszercsak elment az áram(meg is érthetem mert dörgött az ég.) és azután egy nagyon félelmetes arcot láttam az ajtóba de nem bloody mary volt az mert sztem gabriell volt .:))

azután visszaszaladtam a tükörhöz és 4 karmolás szerüség volt a tükrön.:) azután megídéztem ugyanigy és csak a tükörben láttam mint ha valaki mögöttem lett volna és késsel megakart volna folytani(sztem bloody mary volt az)

de amikor hátra néztem nem volt ott szval monddom h csak a tükörben láttam

2012. márc. 19. 19:06
 34/44 anonim ***** válasza:
Persze neked az első szellem után volt kedved még egyszer megidézni mi?
2012. márc. 19. 20:48
 35/44 anonim válasza:
Max megjelenik anyud és elkuld aludni. :D
2012. ápr. 4. 18:48
 36/44 Katerina97 válasza:
Az én tesóm is kipróbálta egy párszor de soha nem történt semmi...:)
2012. máj. 24. 17:51
 37/44 anonim válasza:
én szellemeket látok és sikerült képekben is bizonyitanom képességem! Én az átlagos szellemektöl kivaagyok de nem probálnám senki helyében kiprobálni! Nem játék a szellemvilág!!! kérlek fogadjátok meg! :egy jo akaró!
2012. máj. 25. 05:26
 38/44 anonim ***** válasza:
Amúgy mit reagálna Mary (amúgy szerintem ez a Mary szép név), ha egy üveg sörrel a kezedben idéznéd meg, majd mikor megjelent, kicsit a homlokához kocogtatod az üveget aztán belököd a kádba és jól leitatod? Vagy vihetsz magaddal tojást is, koccintsd erősen a homlokához azt is, és mikor eltörik, mondd hogy "aztak.urva, de kemény fejed van!"
2012. júl. 8. 20:26
 39/44 A kérdező kommentje:
XD ez nagyon komoly válasz volt XDDD
2012. júl. 10. 13:32
 40/44 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam, aztán előjött a véres marika néni. Mondtam: csókolom marika néni, erre kikaprta az egyik szemem. Mondtam: marika néni, ez igazán nem volt szép, meg nem próbálja mégegyszer !! erre marika néni kikaparta a másikat, erre úgy megcsaptam, hogy ott maradt. Még jó, hogy van a harmadik szemük az embereknek, különben nem látnék. Szóval akinek nem jött elő, annak azért nem, mert megcsaptam, szóval nem kell félni.

Üdv Karcsi

2012. júl. 26. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!