Próbálta már ki valaki a bloody mary tükrös sztorit? Ha igen leírntáok h mi történt?
én már probáltam . 00:00 - kor anyámék budapesten voltak ...
(én egyedül voltam otthon) szóóval odaáltam a tükör elé 3x belemondtam, h bloody mary és 2x hogy halál.:)
egyszercsak elment az áram(meg is érthetem mert dörgött az ég.) és azután egy nagyon félelmetes arcot láttam az ajtóba de nem bloody mary volt az mert sztem gabriell volt .:))
azután visszaszaladtam a tükörhöz és 4 karmolás szerüség volt a tükrön.:) azután megídéztem ugyanigy és csak a tükörben láttam mint ha valaki mögöttem lett volna és késsel megakart volna folytani(sztem bloody mary volt az)
de amikor hátra néztem nem volt ott szval monddom h csak a tükörben láttam
Én kipróbáltam, aztán előjött a véres marika néni. Mondtam: csókolom marika néni, erre kikaprta az egyik szemem. Mondtam: marika néni, ez igazán nem volt szép, meg nem próbálja mégegyszer !! erre marika néni kikaparta a másikat, erre úgy megcsaptam, hogy ott maradt. Még jó, hogy van a harmadik szemük az embereknek, különben nem látnék. Szóval akinek nem jött elő, annak azért nem, mert megcsaptam, szóval nem kell félni.
Üdv Karcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!