Próbálta már ki valaki a bloody mary tükrös sztorit? Ha igen leírntáok h mi történt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 14:33
21/44 anonim válasza:
ööö.. ebből szerintem nem kéne viccet csinálni. mert azok az emberek akik valóban látták azok mind meghaltak. nem próbáltam de szerintem ez igaz.. :)
22/44 anonim válasza:
Én 3 napja idéztem meg, IGEN HALOTTAK napján és ÉJFÉLKOR....bent álltam 1-2 percet majd kimentem,semmi nem történt,aztán most is itt vagyok...csak 1 film, de szerintem az a film elég sz@r...tessék...egy 14 éves gyerek megcsinálta azt amitől több százezer ember retteg...
23/44 anonim válasza:
Miután nem történt semmi, 10 percig ordíbáltam a tükör előtt hogy 'Bládi méri told ide a pofád', utána anyám rámszólt hogy kussoljak sátánidézés helyett. Utána pisáltam meg megnéztem az Én kicsi pónim új részét.
24/44 A kérdező kommentje:
:DxD
2012. febr. 18. 17:14
25/44 anonim válasza:
Én éppen sz@rtam a suliban mikor az 5.-esek elkezdték, eredetileg úgy terveztem hogy mikor 3. szorra kimondják akkor üvöltve rájuktontok, mivel nem tudták hogy ott voltam. De mielőtt megtehettem volna bejött a tanár és lekiabálta a fejüket. Attól is nagyon megijedtek, utána az egyik mondta, hogy hirtelen azt hitte a tanárra, hogy ő az.
26/44 anonim válasza:
..nem történt semmi, ugyhogy muszály volt kevernem magamnak, még jó hogy van itthon paradicsomlé....
27/44 anonim válasza:
rájöttem a drogok varázs erőt adnak...szívj be mond a tükörbe bloody mary ....és gondolj vmire...tuti megjelenik ;)
28/44 anonim válasza:
Ezt én nem próbáltam,amilyen parás vagyok nem is merném.
Egyszer próbálunk a barátaimmal szellemet idézni. Félhomályt csináltunk a szobába,egy asztalt körbeültünk, aztán mikor kimondtuk azt,hogy ha van itt valaki,adjon jelet, elment az áram. Irtó félelmetes dolog volt... lehet,hogy csak véletlen volt,hogy akkor csapta ki valami a biztosítékot,de én ezt a két dolgot magamban összekapcsoltam,és azóta inkább nem próbálkozok ilyesmivel.
Jobb a békesség :)
29/44 anonim válasza:
Itt nem lehet Zalgo-ba irni?:D:D Pedig az lett volna az igazán vicces [link]
30/44 anonim válasza:
Én megidéztem, de leszo.pott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!