Próbálta már ki valaki a bloody mary tükrös sztorit? Ha igen leírntáok h mi történt?
Igen próbáltam.
Na szóval ez történt (csak erős idegzetűek olvassák el):
Odamentem a tükör elé gyertyával és 3x kimondtam a nevét. Nem lett semmi, elsőre. Kb vártam még 5-10 percet és utána el akartam menni de a tükör hirtelen leesett a földre, és szilánkjai megvágták a lábamat.
Megijedtem, de megnyugtattam magam hogy csak a véletlen műve. Éppen kapcsoltam volna fel a villanyt, amikor a tükör alól kijött egy fekete színű lény piros szemei voltak. El akartam menekülni, nem futott utánam, kiszaladtam az utcára, és hirtelen kijött a házból. Ekkor halálfélelmem volt, de átalakultam reptoiddá és megúsztam az egészet. A holttestét elástam a parkban, és soha senkinek nem mondtam el ezt a történetet, viszont most végre elmondtam nektek.
15:39-es:
Te ismerős vagy nekem... Nem te vagy az egyik haverom? Azt mondta hogy beszívott aztán ilyeneket csinált. Egy hétig nem láttam, aztán elmondta hogy ő egy szellem és már rég meghalt,
, helyett . a végén.
Ja és nem volt szellem.
Ezredes, bírom a sztorijaidat:)
Érdekel ez a dolog, most komolyan: ha valaki ezt megcsinálja, mi történik, minek kellene történnie? Valaki írta, hogy az előző életbeli arcunkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!