Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek lehet, hogy rám...

Szerintetek lehet, hogy rám van "telepedve" egy szellem?

Figyelt kérdés

Sokat olvastam a szellemekről, többek között azt is, hogy vagy az ember energiájából táplálkoznak vagy elektronikai eszközökből.

Néhány hete nagyon kimerültnek érzem magam, fáradt vagyok állandóan, ingerlékeny és néha úgy viselkedem ahogy nem szoktam, olyan megnyilvánulásaim vannak, amik nem vallanak rám. Ez az egyik dolog ami miatt azt gondolom, hogy rám van "telepedve" egy szellem...

A másik dolog: Kb mióta ezeket érzem éjszaka sokszor úgy érzem, hogy van valaki a szobában. Általában az ajtóban van, vagy az ágyam mellett és egyszer konkrétan éreztem, hogy leült az ágy szélére a lábamhoz.

Ez nem paranoia és nem képzelem be magamnak! Tényleg éreztem...

A harmadik dolog: A fürdőszobában nem a plafonon van a lámpa, hanem a falon a kád fölött és amikor elmegyek előtte mindig villan egyet vagy amikor belépek a kádba akkor is. (Még mielőtt írná valaki, hogy rossz az égő vagy a lámpa. Nem, minden rendben van a lámpával. Csak nálam villan egyet...

Ez lehet szellem?? És hogyan deríthetném ki?? És ha az, akkor hogyan küldjem el??

Szkeptikus és buta válaszok nem érdekelnek.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2011. szept. 10. 19:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező!

Ne játsz a tűzzel,mert megégsz!

2011. szept. 11. 17:33
 22/32 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz nem nézted meg milyen zene?
2011. szept. 11. 20:06
 23/32 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék játszani a tűzzel...

Lady Gaga - Government Hooker

De szerintem ennek semmi jelentősége. Nyilván ezt hallgattam utoljára mielőtt kikapcsoltam...

2011. szept. 12. 16:54
 24/32 anonim ***** válasza:
egyébként a gép frissítés miatt is bekapcsolhatott és nem tudom h van beállítva de lehetett emiatt is
2011. szept. 12. 16:57
 25/32 A kérdező kommentje:
Megvan másfél éve... Még idáig soha nem kapcsolt be magától...
2011. szept. 12. 18:15
 26/32 anonim ***** válasza:
Aki nappal tűzzel játszik,éjszaka ágyban csónakázik!
2011. szept. 13. 16:05
 27/32 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak beteg vagy. De az mindenkepp igaz, hogy a demonok felfigyelnek azokra akik erdeklodnek irantuk. Es annak sosem szokott jo vege lenni!
2011. szept. 14. 21:27
 28/32 A kérdező kommentje:

Nem érdeklődöm irántuk különösképpen. Maguktól jöttek ezek a dolgok. Nem csináltam semmit...

Amúgy egy hozzáértő szerint nem szellemről/szellemekről van szó, hanem az angyalaim próbálnak nekem jelezni valamit...

De nem tudom....

Szerintetek??

2011. szept. 15. 18:54
 29/32 anonim ***** válasza:

Egy tolvaj se jelenti be vigyázzatok,tolvaj vagyok. Az ördög se jelentkkezik ördög ként. Úgy beszél,hogy rászedjen,hogy lépre menj. Isten csak egy fának a gyümölcsét tiltotta meg az embernek. É s most figyeld a kígyó azaz ördög cselét:

A kígyó pedig ravaszabb volt monden mezei állatnál,amelyet az ÚRisten alkotott.Eezt mondta az asszonynak: Csakugyan azt mondta Isten,hogy a kert egyetlen fájáról sem ehettek? Az asszony így felelt a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk,csak annak a fának a gyümölcséről,amely a kert közepén van,mondta Isten: Nem ehettek abból,ne is érintsétek,mert meghaltok. De a kígyó ezt mpndta az asszonynak: Dehogy haltok meg! Mert Isten tudja,hogy ha esztek belőle,megnyílik a szemetek,és olyanok lesztek,mint az Isten: tudjátok, mi a jó,és mi a rossz. - Az idézet: Biblia Mózes első könyve 3. rész: A bűnbeesés -

2011. szept. 16. 14:10
 30/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. szept. 16. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!