Szerintetek lehet, hogy rám van "telepedve" egy szellem?
Sokat olvastam a szellemekről, többek között azt is, hogy vagy az ember energiájából táplálkoznak vagy elektronikai eszközökből.
Néhány hete nagyon kimerültnek érzem magam, fáradt vagyok állandóan, ingerlékeny és néha úgy viselkedem ahogy nem szoktam, olyan megnyilvánulásaim vannak, amik nem vallanak rám. Ez az egyik dolog ami miatt azt gondolom, hogy rám van "telepedve" egy szellem...
A másik dolog: Kb mióta ezeket érzem éjszaka sokszor úgy érzem, hogy van valaki a szobában. Általában az ajtóban van, vagy az ágyam mellett és egyszer konkrétan éreztem, hogy leült az ágy szélére a lábamhoz.
Ez nem paranoia és nem képzelem be magamnak! Tényleg éreztem...
A harmadik dolog: A fürdőszobában nem a plafonon van a lámpa, hanem a falon a kád fölött és amikor elmegyek előtte mindig villan egyet vagy amikor belépek a kádba akkor is. (Még mielőtt írná valaki, hogy rossz az égő vagy a lámpa. Nem, minden rendben van a lámpával. Csak nálam villan egyet...
Ez lehet szellem?? És hogyan deríthetném ki?? És ha az, akkor hogyan küldjem el??
Szkeptikus és buta válaszok nem érdekelnek.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Se szkeptikus, se nem buta lesz ez a válasz szerintem, de próbálom racionálisan megmagyarázni.
Tegyük fel, hogy léteznek szellemek- nem mondom, hogy hiszek bennük, de azt se, hogy nem, én igazából vacilálok.
Szerinted ha léteznek szellemek mi a logika abban, hogy egy szellem rádtelepszik és elszívja az energiádat??? Pl: ez miért jó a szellemnek :D?
Nem cikizni akarlak, de azért kiváncsi vagyok erre mit mondasz...
Aztán 4 hete fáradt vagy és kimerült. Szerintem ez esetben feküdj le korábban, sportolj kicsit, szedjél valami vitamint, és igyál meg pár csésze kávét. Nyoma se lesz a fáradságnak.
Aztán éjjel az érzed, hogy van valaki a szobádban.
Nos az bizonyított tény, hogy a fáradságtól gyakran beképzel az ember mindenfélét. Tehát egyrészt emiatt is beképzeled ezt, másrészt meg már kialakult a félelmed így mostmár ragaszkodsz hozzá, és újra-és újra megteremted magadnak. Jó eséllyel ha kipihened magad, akkor megszűnik a "valaki van a szobámban" érzés. Ha mégis megmarad, akkor ez annak a jele, hogy túlzottan is félsz valamitől, és úgymond próbálod megteremteni ezt a félelmet magadnak, és kivetited valamire. Tehát nem ártana felkeresni adott esetben egy pszichológust és felderiteni a probléma okát....
Aztán a lámpa. Jó eséllyel érintkezési hiba áll a háttérben. Megint felteszem a kérdést: mi a logika abban, hogy egy szellem szórakozik a lámpáddal? Én a helyedben kicserélném a villanykörtét, és szinte 100%, hogy megoldódik a probléma.
Egyébként jó ötlet, hogy kiraksz betűket, és próbálsz vele kapcsolatba lépni: ezzel is csak meggyőződsz, hogy nincsen ott semmi. De te irtad is, hogy nem mersz vele kapcsolatba lépni, tehát megint csak a saját félelmeidet teremted meg. Ki tudnád deriteni, hogy mi ez, de nem mered kideriteni, mivel ostoba mód ragaszkodsz valami berögzött félelemhez, aminek az oka jó eséllyel tudattalan nálad, igy ilyesmikkel racionalizálod, hogy megszálltak téged...
Tanultam elég pszichológiát, úgyhogy elhiheted, hogy nem légből kapott dolgokat írok.
Elmehetsz viszont nyugodtan akármilyen szellemirtóhoz is. Garantált, hogy azt fogja mondani, hogy megszálltak téged, mivel valamiből neki is meg kell élnie. Aztán majd a maga módszereivel megpróbálja elűzni a félelmeidet, de neki is csak akkor sikerül, ha hiszel benne, és teszel érte, hogy eltűnjön.
20:25: Köszönöm a terjedelmes választ! :D
Reagálok is rá...
Nem csupán fáradt vagyok, hanem megváltoztam és az egészségi állapotom rohamosan romlik.
Mért jó neki, ha elszívja az energiám? Azért, mert mint írtam is, az emberek energiájából és elektromos eszközök energiájából táplálkoznak. És ha rosszat akar nekem, akkor nyilván jó neki...
Nem félek tőle. Csak a kapcsolatot felvenni félek (mert erről elég rosszakat olvastam, hogy dühítheti őket, ha az ember kapcsolatba akar lépni velük...). Amikor elkezdtem érezni éjszakánként, akkor sem féltem, csak zavaró volt és furcsa. Már szinte figyelmen kívül hagyom, ha itt van, de ugyanúgy érzem...
Lámpa: Csak akkor van érintkezési baja, amikor én megyek be a fürdőbe?????? És csak akkor amikor elmegyek előtte, vagy beállok a kádba??? ...........
A pszichológia egy más tudomány ág. Nincs köze az ezotériának és a pszichológiának egymáshoz.
Olyan még nem volt,hogy bajba jutott emberen ne segítettem volna,ha egy módom volt rá.Rajtad is szeretnék segíteni,de rájöttem a jó válaszok rendre elutasításából,hogy nem tehetem.Azért nem,mert egész egyszerűen HÜLYE vagy. Belerögződtél a saját állításaid helyességébe és nincs az a józan érv ami onnan kimozdíthatna,mert te nem akarod.Azt mondtam:nem tehetem.Értendő: mert lehetetlen,---miattad.- - - Most megkisérlem a lehetetlent. Én biztosan tudom,hogy van a tapintható,érzékszerveinkkel érzékelhető,a látható világon túl egy másik világ,mert látomásom volt még 1942 Karácsonyán,mikor még 1 hónap híján voltam 5 éves. HA tetszik olvasd el: www.osys.hu/biromiklos Jézus sokszor mondta: Ne félj. A Bibliában 360-szor van írva: NE félj. n odaadtam apait anyait. Megtettem amit tehettem. Ha ez se elég,javaslom fordulj paphoz,vagy pszihológushoz,vagy idegorvoshoz
Isten segítsen!
l
Irj egy e-mailt, testverem Magyarorszagon el, es kiskoratol kapcsolatot tud teremteni a masvilaggal. Ha kozel laksz hozza, biztos tud segiteni.
Rajtam keresztul felveheted vele a kapcsolatot. Nem ez lenne az elso szellemuzese.
Csak, hogy kapj egy hasznos választ is:)
Vegyél tömjénfüstölőt, és fehér gyertyát. Gyújtsd meg őket, a gyertyát is hagyd teljesen leégni. Eközben kérd meg a szellemet, hogy menjen el (udvariasan). Mondd neki, hogy sajnos nem tudsz neki segíteni, és el kell mennie, tovább kell lépnie.
Ezt esetleg még másnap is meg lehet csinálni, ha nem ment volna el. Ha ezután sem lesz javulás, vagy esetleg rosszabbodik a helyzet, keress fel szakembert, mert akkor ennek fele sem tréfa.
Én sokszor tapasztaltam "szellemjárást", ez a módszer mindig segített (.pl leültek mellém az ágyra, szemmel láthatóan benyomódott a matrac, folyamatosan éreztem, hogy figyelnek, a szekrényből kaparászás hallatszott, mozgott a növény a szekrényen, mindig csak egy-egy levele, beindult egy régi elemes óra, amiben nem is volt elem, stb, stb).
Szóval ez a módszer eddig bevált, de valószínüleg ezek nem is voltak agresszív lelkek. Remélhetőleg neked is sikerül.
22:18: Köszönöm! :) Ez tényleg hasznos válasz.
Még valamit elfelejtettem leírni. Kb 3 héttel ezelőtt hajnalban arra ébredtem, hogy a laptopomból ordít a zene....
Úgy, hogy ki volt kapcsolva, SŐT össze is volt csukva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!