Szerintetek lehet, hogy rám van "telepedve" egy szellem?
Sokat olvastam a szellemekről, többek között azt is, hogy vagy az ember energiájából táplálkoznak vagy elektronikai eszközökből.
Néhány hete nagyon kimerültnek érzem magam, fáradt vagyok állandóan, ingerlékeny és néha úgy viselkedem ahogy nem szoktam, olyan megnyilvánulásaim vannak, amik nem vallanak rám. Ez az egyik dolog ami miatt azt gondolom, hogy rám van "telepedve" egy szellem...
A másik dolog: Kb mióta ezeket érzem éjszaka sokszor úgy érzem, hogy van valaki a szobában. Általában az ajtóban van, vagy az ágyam mellett és egyszer konkrétan éreztem, hogy leült az ágy szélére a lábamhoz.
Ez nem paranoia és nem képzelem be magamnak! Tényleg éreztem...
A harmadik dolog: A fürdőszobában nem a plafonon van a lámpa, hanem a falon a kád fölött és amikor elmegyek előtte mindig villan egyet vagy amikor belépek a kádba akkor is. (Még mielőtt írná valaki, hogy rossz az égő vagy a lámpa. Nem, minden rendben van a lámpával. Csak nálam villan egyet...
Ez lehet szellem?? És hogyan deríthetném ki?? És ha az, akkor hogyan küldjem el??
Szkeptikus és buta válaszok nem érdekelnek.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Soha nem nézek a horrort...
És félek felvenni vele a kapcsolatot. Lehet feldühödik még jobban... Ha elszívja az energiám és rossz hatással van a rám, akkor nem biztos, hogy jót akar...
Nálunk is volt szellem. DE erősebb voltam és elment...
A táblás izé az tényleg jó ötlet:D
Majd írd le a fejleményeket :D
20:00: Nem vagyok a kisaranya... És szellemek addig nem léteznek amég nem tapasztalja őket. Néhány hónappal ezelőtt még én sem hittem bennük...
20:04: Az ilyenek kemény pénzekért dolgoznak és én ezt sajnos nem tudom finanszírozni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!