Ha tehetnéd lennél vámpír?
Figyelt kérdés
Nem ilyen drakulára meg hasonlókra gondolok hanem modern vámpírokra mint a Vámpírnaplókban és az Alkonyatban.
Miért illetve miért nem szeretnél lenni?
2011. szept. 10. 14:24
41/48 anonim válasza:
Én imádom a Vámpírnaplókat. És szívesen lennék olyan vámpír mind amilyenek benne vannak. :) De az Alkonyatból nagyon megtetszettek még a quileute farkasok is, szóval nehzés döntés. xD
42/48 anonim válasza:
mivel a vámpírok nem lélegeznek, nem lehet erekciójuk... meg a szaporodásra sincsen szükségük, mivel örökké élnek... szal mintha ki lennél herélve XDDDD
43/48 anonim válasza:
Én lennék. Kiváncsi lennék a világra hosszú idő múlva is. Hova fejlődik, mik történnek. Nem bánnám, ha az 500 évvel későbbi eseményeket is figyelemmel tudnám követni.
44/48 anonim válasza:
NEM.
Felnőtt szeretnék végre lenni!!!
46/48 Mónih válasza:
Nekem nemvolt sok választásom,jött és kész,boldogan élek ;)
47/48 anonim válasza:
Hát, a drága pasim nekem nem kérte a vélemnyemet, csak átváltoztatott, de ennek lassan már 230 éve, szóval már megszoktam. Na meg ha egy olyan jó pasi van melletted mint Damon Salvatore, akkor nem sokat unatkozol.
üdv
Agness Honeykiss
48/48 anonim válasza:
Igen, lennék és jó vámpírhoz méltón lenne 2 szőke vámpírcsaje mellettem. Vérfarkas azér nem lennék, mer mindig új ruhát kéne vennem, meg 4 lábon futni, ugatni se szeretnék, továbbá, ha mondjuk farkas alakban jönne rám a sz*rás, annak se örülnék nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!