Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha tehetnéd lennél vámpír?

Ha tehetnéd lennél vámpír?

Figyelt kérdés

Nem ilyen drakulára meg hasonlókra gondolok hanem modern vámpírokra mint a Vámpírnaplókban és az Alkonyatban.

Miért illetve miért nem szeretnél lenni?

2011. szept. 10. 14:24
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
kicsit gáz lenne, hogy a vámpír nőm örökké fogazna:D
2011. szept. 10. 16:21
 22/48 anonim ***** válasza:

Én inkább földönkívüli lennék, azért mégis csak jobb lennék egy egyszerű szuper képességekkel rendelkező vámpírnál...

Fejlettebb lennék nála.

2011. szept. 10. 18:11
 23/48 anonim ***** válasza:
47%

Én csak elmondtam, hogy nem lennél vámpír.

Egyszerű nem?

Ja hogy te nem tudod felfogni a mínusz 9 millió IQ-dal?

Bocs.

2011. szept. 10. 18:50
 24/48 anonim ***** válasza:
Bocs elírtam: *lennék
2011. szept. 10. 18:50
 25/48 anonim ***** válasza:
36%
nem az te ész. csak ha joltudom meg egyeztünk.én elhuzok ufo témákbol te meg az ijenekböl.
2011. szept. 10. 18:52
 26/48 anonim ***** válasza:

Jól van, mostantól tényleg betartom...

De csak a mágia + természetfeletti lényeket beszéltük meg, más témákra nem vonatkozik.

Megyek.

2011. szept. 10. 18:53
 27/48 anonim ***** válasza:
36%
jo.
2011. szept. 10. 19:00
 28/48 anonim ***** válasza:

Egy: nem lennék.

Kettő: alkonyatos vámpír, aki nem vért, hanem azt szív, végképp nem lennék.

2011. szept. 10. 19:01
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

Előzőről lemaradt az indoklás, pedig biztos kíváncsi vagy rá:

-örök élet nem feküdne nekem, mert nem csak arról szól, hogy nem halsz meg, hanem arról is, hogy nem tudsz meghalni, s mivel nem változol, a világ túlhalad rajtad, nem tudod követni, így lassan bele fogsz őrülni a magányba.

- elviselni, hogy a szeretteid meghalnak, te viszont soha nem, szintén nem felemelő élmény

-megrekedsz a fejlődésben. A tested, a lelked folyamatos változása a spirituális és lelki fejlődésed alapja. Nem feltétlen kell újabb és előző életekre gondolni, elég az is, ha egy életen belül többé nincs már, ami inspiráljon. Ha az ember kíváncsisága nem tud kielégülni, abba bele is halhat végső esetben de vámpírként csak szenvedsz miatta.

-halott vagy, de mégsem: tehát járkálsz, de nincsenek biológiai folyamatok a testedben, így lényegében először az érzelmeid veszíted el, végül azok emlékeit is, így olyan lénnyé válsz, akit a tiszta logika vezet, és nincs igazi öröm az életében többé.

-a vér iránti vágy elvesz valamit belőled. Ez a halálos függőség rosszabb, mint a drog, amiről le lehet állni. Torzítja a lelked, s többé nem is te leszel.

Így gyorsan, ennyi.

2011. szept. 10. 19:07
 30/48 anonim ***** válasza:
83%
Utolsónak: a Twilightos vámpírok is véren élnek. Épp ez a baja Cullenékkel ajdnem az összes vámpírnak: hogy ők állatvéren élnek, nem emberin.
2011. szept. 10. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!