Ha tehetnéd lennél vámpír?
Figyelt kérdés
Nem ilyen drakulára meg hasonlókra gondolok hanem modern vámpírokra mint a Vámpírnaplókban és az Alkonyatban.
Miért illetve miért nem szeretnél lenni?
2011. szept. 10. 14:24
11/48 anonim válasza:
ezt mintha az 5éves tesóm kérdezte volna tőlem.
12/48 anonim válasza:
Hát, nem is tudom. Ez a Twilight-féle vámpírsággal az a baj, hogy ott a folyamatos kísértés a vér iránt. Mi értelme annak, hogy kijárhatnak a napra, ha nem mehetnek emberek közé? Szóval ez olyan fele-fele.
A Vámpírnaplókat nem ismerem.
Viszont szívesen lennék Darren Shan-féle vámpír. Ugyan ők nem járhatnak ki nappal, de hát ezért vámpírok. Nem élnek örökké, az tény, de nekem nem is kéne örökélet. Mi értelme lenne? Ki tudja, hogy mit csinálnak az emberek a bolygónkkal majd a jövőben, nem biztos, hogy szeretném látni.
13/48 anonim válasza:
Dracula nem reális, de a csillogós Edward igen? O.o Te tipikus kis tinilányka vagy, hallod-e! Amúgy nem, nem lennék Tvájnyálas vámpír. Akkor már inkább a koporsóban alvás.
14/48 anonim válasza:
vámpírnak.
én örülnék az örök életnek :)
nem unám meg soha :D
15/48 anonim válasza:
a csillogó vámpir az téll egy kibebaszot hülyeség.
16/48 anonim válasza:
Én nem lennék modern vámpír én inkább vért szopnék mint faszt :D
17/48 anonim válasza:
Sarlol, ez most nagyon ott volt. XD
18/48 A kérdező kommentje:
17 éves fiú vagyok de mindegy...
2011. szept. 10. 15:43
19/48 LuckyestLooser válasza:
én lennék minden halandó rémálma
20/48 anonim válasza:
1z éves fiú létedre tvájlájtozol meg vámpírnaplózol? Nincs semmi gondom a melegekkel, de azért elgondolkodhatnál a szexuális orientációdon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!