Ha tehetnéd lennél vámpír?
Figyelt kérdés
Nem ilyen drakulára meg hasonlókra gondolok hanem modern vámpírokra mint a Vámpírnaplókban és az Alkonyatban.
Miért illetve miért nem szeretnél lenni?
2011. szept. 10. 14:24
31/48 A kérdező kommentje:
Ááááhh szóval aki bármilyen vámpíros vagy kicsit is "romantikus" (egyébként sztem nem nagyon az) filmet néz az már meleg? Hihetetlen -.-"
2011. szept. 10. 19:19
32/48 anonim válasza:
Vérfarkas szeretnék lenni, de még nem sikerült találnom egyet sem :(.
Szeretnék erős és gyors lenni, és megismerném a természetfeletti világot.
33/48 anonim válasza:
ezek nem vámpírok. a vámpírok nem járnak a napon és ennyi. egyébként a VD és a T is egy rakás szar
34/48 The Nobody válasza:
Én interjú a vámpírralos vámpír akarok lenni.Az az IGAZI modern vámpír. a twilight-ban csillámpónik szerepelnek, nem vámpírok.
35/48 A kérdező kommentje:
A vámpírnaplókban sem mehetnek a fényre eredetileg. Csak valami gyűrűvel. Anélkül rögtön megsülnek.
2011. szept. 10. 21:56
36/48 Solarian válasza:
Nem. Embernek születtem nem leszk hitszegő. HA valami ilyen vámpirselejt "át akarna változtatni" vagy fene se tudja hogy megy ez, de az fix hogy nem úszná meg élve.
37/48 anonim válasza:
Nem. Mármint jól hangzik az örök élet, kifinomult reflexek, emberfeletti erő, de egy dolgot ne felejtsetek el: A vámpírok halottak, így nincs vérkeringésük. Értsd: Nem áll fel a rúd.
38/48 anonim válasza:
Solarian válasza:
Nem. Embernek születtem nem leszk hitszegő. HA valami ilyen vámpirselejt "át akarna változtatni" vagy fene se tudja hogy megy ez, de az fix hogy nem úszná meg élve.
Nem hiszem, hogy lenne bármi esélyed.
39/48 anonim válasza:
Az örök élet kicsit riasztó. E miatt nem lennék. Úgy volna jó a vámpírság, ha lenne egy adott élettartamom mondjuk 100 év, de a fiatalságom megmaradna. Már ha a mai vámpírábrázolásról van szó, mert ha a Lugosi Béla féle aszott büdös pedofil alakról beszélünk, akkor természetesen nem.
40/48 anonim válasza:
"Az örök élet kicsit riasztó. E miatt nem lennék"
Csak én vagyok selejtes akkor, hogy én szívesen venném. (Nem a vámpírságot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!