Ez lehet, hogy szellem?
15 éves lány vagyok.Bátyámmal és anyával lakok együtt.
Nemrég kaptam egy kiscicát és észrevettem( eddig szerencsére csak 1*) hogy a szoba egyik pontjába mereven bámúl. Tegnap ültem a szobámba és egy pillanatra a szemem sarkából úgy láttam mintha valami elment volna az üvegajtóm elött.Azt hittem a bátyám.Kijöttem folyosóra, hogy megnézzem de bátyám lent volt a földszinten a macskámmal, anya pedig az udvaron..Nagyon-nagyon félős vagyok.Ha ez esetleg szellem, hogy tudhatom meg pontosan vagy, hogy üldözhetem el? Ja még annyit, hogy 2 éve meghalt a papám és még akkor anya éjszaka felriadt valamire és mintha a papám állt volna s szobájában..Segítsetek!!!
A világegyetem is olyasmi, mint az internet.
"Minden fent van rajta, csak meg kell találni."
Hogy miért vagyok benne biztos hogy nem léteznek szellemek? 1.:Mert az ember lelke, a halál pillanatában ELHAGYJA ezt a világot.
2.: Mert nincsenek trollok(nem a fórumosak, mer azok vannak itt is jó számmal hanem az eredetik), lidércek, tündérek, meg mikulás.
Az ufó, és a földönkívüli létforma nem ugyanaz. Az UFO azonosítatlan repülő objektum... A világegyetemben biztos van még valahol élet, de az hülyeség, hogy minden egyes nap vagy 10 fajta itt röpköd...
A szellemek hasonló kitalált hülyeségek. Amikor meghalunk, meghalunk, és kész. Nincs olyan, hogy kiszállunk a testünkből, és itt ijesztgetjük az élőket. (Ha lenne is szellem, mi nem látnánk őket, mert nem egy síkon vagyunk) Szóval nincs szellem.
Erre a történetre is megvan a válasz. A macskák már csak ilyenek, minden kis neszre odafigyelnek, olyanokra is, amik túl csöndesek, hogy mi meghalljuk. Az anyukája álmából riadt fel, és még az ágya mellé látta az álmot. (Velem is előfordult már, hogy valóságnak láttam az álmot, mert félig aludtam, félig ébren voltam) A kérdező meg mindenbe belelát mindent, valószínűleg még most sem heverte ki a papája halálát.
Utolsó: én tom mi a különbség az UnknownFlyingObject és a földönkívüli élet között de a sok ezos gyíknak hogy mondjam el ha ami nem a földön él az mind az UFO kalap alá tartozik.
Le kell ereszkedni a szintjükre hogy az ember szót értsen velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!