15 éves lány vagyok.Bátyámmal és anyával lakok együtt.
Nemrég kaptam egy kiscicát és észrevettem( eddig szerencsére csak 1*) hogy a szoba egyik pontjába mereven bámúl. Tegnap ültem a szobámba és egy pillanatra a szemem sarkából úgy láttam mintha valami elment volna az üvegajtóm elött.Azt hittem a bátyám.Kijöttem folyosóra, hogy megnézzem de bátyám lent volt a földszinten a macskámmal, anya pedig az udvaron..Nagyon-nagyon félős vagyok.Ha ez esetleg szellem, hogy tudhatom meg pontosan vagy, hogy üldözhetem el? Ja még annyit, hogy 2 éve meghalt a papám és még akkor anya éjszaka felriadt valamire és mintha a papám állt volna s szobájában..Segítsetek!!!
Az elég gyakori eset, hogy a halál pillanatában az illető az utolsó asztrálutazása alkalmával meglátogatja hozzátartozóit, és ekkor elég gyakran látni is lehet az asztrál testét. Tehát ez szinte mindennapi, ettől nem kell félni. :) Az, hogy a macska mit figyel, és hogy mit láttál, arra nem tudok semmi pontosat mondani, elképzelhető, hogy szellem, de ha az is, akkor se árthat. :) Viszont az is lehet, hogy csak egy árnylény, mostanában elég gyakoriak. A lényeg, hogy nincs mitől félni :)
2011. aug. 28. 17:28
3/35 anonim válasza:
az emberi agy csodákra képes
nyugi,velem is történt ilyen,hogy az éjszaka közepén láttam hogy valaki ül a székemen xD
de azt szerintem csak képzelődtem
szellemek nem léteznek
a cica szerintem azért bámult mert nekik is érzékenyebb a fülük mint nekünk,ezért lehet hogy hallott valamit.
nincsenek a padláson egerek vagy galambok?
lehet hogy azokat hallotta
és amúgy a szemem sarkából én is látok olyanokat mintha valaki elment volna az ajtó előtt
ezt is csak beképzeljük
13l
2011. aug. 28. 17:29
4/35 anonim válasza:
A 13 éves értelmesebb mint az összes ezos együttvéve.
2011. aug. 28. 17:44
5/35 anonim válasza:
Néha én is látok ilyet, de az általában azért van, mert összegabalyodnak a szempilláim :) vagy kosz megy a szemembe, vagy ilyesmi :) a cicák meg már csak ilyenek :D
2011. aug. 28. 17:53
6/35 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
2011. aug. 28. 17:59
7/35 anonim válasza:
"A 13 éves értelmesebb mint az összes ezos együttvéve."
Meglehet. De ezzel még nem válaszoltál a kérdésre, van esetleg saját vélemény is?
2011. aug. 28. 18:31
8/35 anonim válasza:
szellem volt ..az enyém is szokott látni ....de különösebben nem izgat ..itt élek vele(velük) már 13 éve és eddig nem bántottak...csak idegesít amikor fürdök és dolgok esnek le a polcról... csak úgy ... meg kopogások a fürdő másik végéből...
2011. aug. 28. 18:33
9/35 anonim válasza:
Szellemek nincsenek. Ezt miért nem képesek egyesek felfogni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!