Ez lehet, hogy szellem?
15 éves lány vagyok.Bátyámmal és anyával lakok együtt.
Nemrég kaptam egy kiscicát és észrevettem( eddig szerencsére csak 1*) hogy a szoba egyik pontjába mereven bámúl. Tegnap ültem a szobámba és egy pillanatra a szemem sarkából úgy láttam mintha valami elment volna az üvegajtóm elött.Azt hittem a bátyám.Kijöttem folyosóra, hogy megnézzem de bátyám lent volt a földszinten a macskámmal, anya pedig az udvaron..Nagyon-nagyon félős vagyok.Ha ez esetleg szellem, hogy tudhatom meg pontosan vagy, hogy üldözhetem el? Ja még annyit, hogy 2 éve meghalt a papám és még akkor anya éjszaka felriadt valamire és mintha a papám állt volna s szobájában..Segítsetek!!!
Nekem is szokott hasonlót csinálni a kutyám, csak ezen látszik is közben, hogy a fülei az egekbe állnak mert épp hall a távolból egy kutya ugatást vagy éppen valaki jön haza. Semmi misztikum nincs ebben.
A papa meg ha meghalt nem vetítette ki magát az anyukád előtt mert meghalt és még nincs hologramos telefon. Az éjszaka közepén meg a szemünk könnyedén meg tud viccelni minket, mivel olyankor a szemünk sarkából jobban látunk, amire annyi a magyarázat, hogy a kevés fény miatt olyan receptorok lépnek működésbe, amik gondolom főként ott találhatóak meg.
Ezt úgy bírom. Attól hogy valaki nem tapasztalt ilyen dolgokat az nem azt jelenti hogy nem létezik! Könyörgöm fogjátok már fel...
Bocsi, a kérdésre nem tudom a választ
"A 13 éves értelmesebb mint az összes ezos együttvéve."
Totally agreed.
Nincsenek szellemek. erről ennyit.
"Nincsenek szellemek. erről ennyit.
Se szellem, se ufók..."
És ti ezt honnan tudjátok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!