Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit lehetne tenni? Mi lehet ez?

Mit lehetne tenni? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Van egy egy évvel fiatalabb nagyon jó barátnőm és most mesélte, hogy mik történnek..Azt mondta, hogy kb egy hónapja idéztek egy házban szellemet( abba a házba kigyulladtak a vezetékek és meg is haltak a lakók ) és nem történt akkor semmi.És mostanában náluk a házban kopogást, karmolászást hallanak.Volt, hogy kinyitódtak ajtók.Illetve amin én is megdöbbentem, hogy kigyulladtak náluk a vezetékek nemrég. A tűzoltók oltották el. Nagyon kiakadtam a barátnőmre és le is csesztem de szeretnék neki segíteni.Mit tehetne ebben az esetben?15/L a barátnőm 14/L
2011. aug. 17. 11:10
1 2 3
 11/24 Willisz ***** válasza:
hát figyej alap hogy szellemet nem idézünk csak szakemberrel maximum. mert ugy nézki ha tényleg szellemek hogy sikerült és rajtatok is maradnak ijen kor kellene 1 szellemekkel foglalkozó embert hívni hogy szét nézzen náluk de először is én is azt tanácsolom hogy azé még 1-2 szakértővel nézzeség meg a vezetékeket ám ha nagyon szellemekbe keresed a választ azis lehet hogy figyelmeztettnek vala mire
2011. aug. 17. 12:22
 12/24 KMartin4 ***** válasza:

Én is azt mondom: nézesd meg még a vezetéket.

Akkor kiderülhet a hiba oka.

Ha viszont ők sem tudják, mitől lehet:

----------------------------------------

Akkor lehet, hogy tényleg szellemek, és azt akarják megmutatni, hogy mi történt abban a házban.

Mindenre oda kell figyelni, mert még rosszabb is történhet.

Plusz! Derítsétek ki, hogy a ház lakói hogy haltak meg.

2011. aug. 17. 12:29
 13/24 anonim ***** válasza:

Szellemeket nem idézgetünk poénból

Szerinted örül annak egy szellem hogy néhány tinilány szórakozásból megidézi aztán nem küldi vissza?

Úgyhogy ezt beszopta

2011. aug. 17. 13:21
 14/24 Jaewy ***** válasza:

"Ha" valóban igaz, akkor egy újabb,gyönyörű, elrettentő példa a fiatalság felé, hogy a szellem idézés nem játék. Ehhez sok mindent nem tudok fűzni, mindenki "azt egye, amit főzött magának". Segítség nyújtási lehetőség szerintem majd akkor válik elérhetővé, ha a barátnőd ír le mindent teljes mértékű részletességgel.

Üdv. Jaewy

2011. aug. 17. 18:48
 15/24 anonim válasza:
figyelj basszus ez nagyon komoly dolog, komolyan mondom hogy menjetek el egy szelleműzőhöz, vagy valami tisztításra, amíg nem késő
2011. aug. 18. 11:37
 16/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom barátnőmnek de a szülei dilisnek tartják és nem veszik komolyan és mivel az "ő házuk" nem akarnak senkit odaengedni.mmint semmi ilyen szelleműzőt stb.:|
2011. aug. 18. 11:55
 17/24 Jaewy ***** válasza:

Hát akkor bele kell törődni, hogy ez van. De egyébként egy tisztítást te is eltudnál végezni a barátnődön pofonegyszerűen, csak kicsit utána kéne nézni, mert hidd el itt úgy sem kapsz normális választ erre. Tudom ajánlani a "google".-t és azon belül pedig a ''chakra és egyéb tisztítási módszereket'' (2-3nap alatt meg tanulható módszerek). Ez most olyan dolog, hogy ha ez a természet feletti energia, ergo [talán] "szellem" a házat szállta meg, akkor egy ilyen tisztítással, esetleg elküldheted, de mindenesetre jelentősen meggyengíted. Ellenben ha a "barátnőd" van megszállva, akkor mindenképp a szakember marad a tarsolykában. Másrészről roppantul örülnék ha lennétek szívesek leírni minden részletet, hogy hogyan és miként történt az idézés, úgy talán tudok segíteni részletesebben.

Üdv. Jaewy

2011. aug. 18. 12:06
 18/24 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! minél elöbb beszélek bnőmmel, hogy írja le részletesen és akkor leírom nektek!!
2011. aug. 18. 13:02
 19/24 A kérdező kommentje:

na ezt írta barátnőm:

ketten sötétedéskor mentünk. egy a 4es lapra razoltunk egy pentagramot. köré az abc-t. jobb fel igen. bal le nem. jobb lent fiú. bal lent lány. a pentagram közepébe pár csepp vért. 5 gyergyát tettünk az 5 csúcsába. köré egy nagy sókört. ezen belül ültünk. velünk szembe a lap. volt valami rövid versféle dolog.nem emlékszem rá pontosan...valami ilyesmi' hús a húshoz vér a vérhez gyere hozzánk, megidézlek'

akkor próbáltunk a gyertyákkal kommunikálni.

utána Zoli modta, hogy mennünk kell 11re haza..és nagyon kellett sietni... nem maradt idő visszaküldeni, lezárni se semmi. és úgy hagytunk mindent.

ennyit írt.

2011. aug. 18. 13:29
 20/24 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem mindezt amit ide leírtál egy Szivárványpóni tette :DD

Egyet tudok javasolni Hívd a szellemírtokat *_*

2011. aug. 18. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!