Mit lehet tenni ez ellen?
Velem is volt ilyen.. de egy idő után befejezte.:)
Jah, meg olyan is volt hogy magától bekapcsolódott a tv vagy a lámpa... de ez v egy hónapon keresztül napi rendszerességgel, egészen addig amikor a kb 20. alkalommal kijelentettem h: jó..kapcsolgasd csak de a villanyszámlát te fizeted. És láss csodát, befejeződött.
Kitudja mi volt ..:D
Köszönöm a válaszokat! lilu nyugodtan leírhatod ;)
Én nem hozzászokni szeretnék hanem, hogy nyugodtan lehessek... :)
Bátyámék házában volt hasonló (én is tapasztaltam) csak ott egész áldott nap ment a szellem party! CSesztették a lámpát, a TV-t, és a cukor tartót. És egy horkoló hang jött a kádból...
Ott elméletileg az volt a baj hogy egy vízátfolyás vagy mi volt a ház alatt és az vonza a szellemeket. (ezért lehettek egyszerre vagy 4-en 5-en)
Megoldás: elköltöztek
De ez lehet hogy nálatok nem válik be.
És végül ha szellemetek van akkor tegyetek úgy mintha nem lenne ott.(előbb-utóbb elmegy)
Ha figyelmet szenteltek neki, akkor rátok fog állni, és nem fog békénhagyni titeket, és a végén tényleg olyan lesz mint a paranormal activity-ben. (ez a film durva volt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!