Hogyan lehetnék vámpír? Én hiszek a természetfeletti lényekben, és szeretnék vámpírrá változni, mert az életem szar és mert nem akarok ráncos vénasszony lenni.
szia, én tudok rajtad segíteni, én vámpír vagyok.. Edward Callen az unokatestvérem, meg a többi rokona is az én rokonom.. tehát, ha közénk akarsz tartozni, ne a vámpírnaplókat nézd..!!!!!
xdddddddddddddddddddddddd
A vámpírlétben rettentő sok negatívum van, bár én az öröklétet sem venném pozitívnak.
- soha nem változol már többé, örökké ugyanaz a kishitű senki maradsz
- meghal körülötted mindenki, akit valaha szerettél
- olyan ütemben fejlődik a technológia, hogy alszol egy nagyobbat és már a Pegazus naprendszerből kacsintgat vissza az ember
- nem élhetsz nappali életet, már sosem lehetnek ilyen álmaid
- egyedül élsz végig több száz, sőt ezer évet
- gondolj bele: ha felrobban az nap és elpusztul a Föld, az örökkévalóságig fogsz az űrben körözni
Egyébként az ördögnek kell eladni a lelked és ő rendszerint csak azokat keresi, akikből már eltűnt a remény legapróbb morzsácskája is. Papa Legbának viszont elég egy jobb minőségű kokain is és egy szertartás:D
- Zoé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!