Hogyan lehetnék vámpír? Én hiszek a természetfeletti lényekben, és szeretnék vámpírrá változni, mert az életem szar és mert nem akarok ráncos vénasszony lenni.
Ha akarod, ihatsz a véremből, és utána laza csuklómozdulattal megtekerem a fejed.
DE! Ezután örökké engem kell szolgálnod, szóval gondold meg alaposan.
Jólvan. ez megrendített. Csakis sajnálni tudlak. Jeremy, mi?
azoknak, akiknek szar az élete, nem kéne örökké élni. Azoknak kellene, akik szeretnek. De ebből kevesen vannak. Tudod, ez nem fog az öledbe hullanni, kutass. Én is hiszek bennük, én is kutatok minden után, ami nyom hogy rájuk találjak. Szeretnék találni egyet. Ne ide írj, hanem guglizz, és akkor talán az leszel. De! Sokat kell, és neked nem ajánlom mert kérlekszépen ez nem a vd, hanem a való világ, és nem a realityről beszélek. Egyszer nem is olyan rég Katus Attila járt az iskolánkban, és azt mondta nem akkor leszek híres, ha azt mondom, hanem ha cselekedek. Ha pedig nem ebben az életedben, akkor majd egy másikban találsz egyet, ha kitartó vagy. A vámírok pedig gyilkosok. Ölnek, és ez minden egyes filmben és sorozatban meg könyvben van. Nincs olyan, ahol nm öltek meg egy embert sem. De ha akarod, akkor olvasd el Lara Adrian: a vámpír csókja című könyvet, és talán majd rájössz, nem lehetsz az, annak születni kell. Sok minden lehetséges. DE! Szar élettel utána is szar lesz az életed, ezt leszögezem
én is jobban szeretem a vámpírnaplókat
egyébként vámpírok nem létezenek
ez csak figyelmeztetés
nehogy utána bűntudata legyen:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!